Mina Vrbaški
Screenshoot Youtube
Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

 

- To je bilo u mojoj 16. godini. Pre toga, ja sam proživela neke mnogo gore stvari... Pojelo me je to moje ludo ponašanje. Otišla sam, skrenula sam u neki skroz drugi svet, gde sam naučila neke stvari. Zato ja ovde radim neke stvari sa muškarcima jer mi je dosadno, jer nemam više poverenja ni u koga. Ne mogu da ti opišem kakav je to osećaj kad ti dolaze... Ali, ja sada mogu da pričam o svemu tome, nije me više sramota - ispričala je Mina.

Čitava javnost potresena je njenom izjavom da je spavala za novac i sa činjenicom da je svojima donosila isti taj novac, tako što im je pomagala finansijski.

Mina Vrbaški

Screenshoot Youtube

Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

 

 

Komentari (6)

lii

11.01.2019 19:06

Daaaa....baš težak period života...užas....i droga...

Maki

11.01.2019 19:08

Mama Ivana, naravno, ništa nije znala o tome i naravno, u svemu podržava svoju ćerku, koja u 18-oj godini izgleda kao da je puk vojske prešao preko nje! Samim tim priznanjem, pada u vodu njena tužba protiv pevača Šaka, jer je on, hteo da naruči plaćenu kurvu, a došla mu na vrata Mina! Mama je u ovome gora od ćerke, jer je indirektno gurnula u svet prostitucije, droge, kradje i nasilja.

MAMA

12.01.2019 02:00

@Maki - Ivana je pre neki dan pričala o nekakvom svomnivou i da ne može da se spušta na nivo Subotićeve. Ponosna je na svoju ćerku? Nije mogla da pretpostavi na koji to način je maloletnica mogla da zaradjuje i za sebe i za njih? Ma nemoj da priča priče. Na devojci se vidi da je prostitutka. Kao i u slučaju Subotićeve, tako i u slučaju Mine, greške neka traže majke u sebi. Jedna pljuje svoju ćerku, krivi nju i oca, ova druga se ponosi. Katastrofa.

Lola

11.01.2019 21:42

Sve neki, fini svet

Leon

11.01.2019 22:28

Kako da ne! Prava brzina majka koja vodi računa o svojoj deci, zapitala bi Minu odakle joj novac koji donosi svaki dan. Međutim, ni Ivana Vrbaski nije ništa bolja, jer je sama Mina pričala da su išle zajedno po jahtama u CG, a zna se ko tamo ide i šta se tamo radi - bludnici, orgija i drogira. Jako fina "majka". A tek njen komentar-totalno idiotski.

TAJ

12.01.2019 02:02

Ša pa neko veliko m...o.Isti polusvet. Slučajno mu ona nije zapala. Inače bi se i on "omrsio", što ne znači i da nije.