Anabela
printscreen
Anabela

printscreen

Anabela, Foto: printscreen

Posle desetomesečne uzbudljive, turbulentne borbe, pobedu u drugoj sezoni "Zadruge" odnela je Luna Đogani, koja kući odlazi bogatija za 50.000 evra! Iza sebe je ostavila drugoplasiranog Marka Miljkovića, bivšeg dečka koji ju je ostavio samo dan pre spektakularnog superfinala koje je pratila čitava nacija.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga

Printscreen

Samo nekoliko trenutaka nakon proglašenja pobednika "Zadruge", ekipa Pink.rs prišla je njenoj majci Anabeli Atijas kako bi čula prve utiske. Iako su svi očekivali da će pevačica biti srećna i nasmejana, ona nije bila raspoložena, budući da je i tokom superfinala uživo gledala suze svoje naslednice.

- Mnogo sam... Kolabirala sam! Ne znam, pod nekim emocijama sam - rekla je Anabela na samom početku razgovora, a potom objasnila kako se oseća.

Luna Đogani

Screenshot

Luna Đogani, Foto: Screenshot

- Nisam ljuta, nego razočarana u smislu, te njene suze više... I pobeda, kad vidiš dete da se kida, mislim... Nije stvar materijalna, već mnogo dublja - ja to dete više ne mogu kako plače - priznala je pevačica, koja je otkrila da scene pre Luninog trijumfa ne može da izbriše iz glave.

- Ja sam pre toga gledala to dete kako se kida, i sad treba da slavim pobedu... - iskrena je bila Anabela.

PREPORUČUJEMO I:

Zadruga

Printscreen

 

Komentari (1)

Anja

07.07.2019 09:58

Kolabirali smo mi od vas dve, ovo je velika sramota za narod, za mladost koja uci I Pobednica cega? Javnog seksa, histerisanja, lupanja, psovanja, laganja, lezanja.....Dotakli smo dno jer je pobedilo zlo I nemoral