ZARATILE Najviše me razočarala moja mama: Miljana iznela Marijine tajne, a onda joj ona uzvratila ISTOM MEROM

Ovakve reči niko nije očekivao

Miljana i Marija
Miljana i Marija, Foto: printscreen

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je okupio zadrugare oko crnog stola. Oni su dobili zadatak da istaknu ko ih je od cimera najviše razočarao, a ko pozitivno iznenadio.

Miljana Kulić je istakla da ju je njena majka Marija najviše razočarala jer se neretko sa njom svađa u Beloj kući, a takva situacija nije dok su u porodičnom domu.

"Za mene, razočaranje je moja mama, zato što je kući mnogo fina prema meni, zove me Miko, uvek je nasmejana, kući me stalno zove da pijemo kafu. Ovde viče na mene, kritikuje mog momka. Napolju nije surova prema meni, ali ja je volim najviše na svetu", istakla je Miljana.

Miljana Kulić
Miljana Kulić, Foto: printscreen

Kada je Miljana iznela svoje mišljenje, Marija je imala potrebu da se oglasi povodom ovoga i istakla je da ju je njena ćerka izneverila i razočarala jer je imala često odnose sa Lazarom Čolićem Zolom i to skoro svaku noć i pored svih opomena koje joj je ona uputila.

"Očekivala sam od nje mnogo više. Razočarala me dok nisam bila tu, zbog tih odnosa. Mogli su da se sakriju negde u kabinu, a ne ovako javno, pa skoro svako veče", pričala je Marija.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi