Nadežda Biljić i Miki Đuričić
Alo!
Nadežda Biljić i Miki Đuričić

Alo!

Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Rajko Ristić/Alo!

Radoje i Slavica Biljić trude se da vode normalan život, ali su uplašeni i ozlojeđeni jer kaznu smatraju preblagom za ono što je Miki uradio njihovoj mezimici Nadeždi Biljić.

"Očekivali smo da će Miki biti kaženjen adekvatnije i mnogo strože. Ja i ne znam šta je adekvatna kazna kad nekom nanesete takvu fizičku i psihičku bol. Malo zadovoljstvo smo osetili kad mu je izrečena presuda, jer se krenulo sa mrtve tačke i vidimo neki pomak kad je kažnjavanje u pitanju. Kad Nadežda izađe iz rijalitija ona će sa zastupnicima nastaviti da se bori za zadovoljenje pravde kako ona misli da bi trebalo. Mi smo uz nju šta god da odluči. Bitno je da su nasilje svi osudili, od sigurne kuće, ministra policije, medija i kompletne javnosti, zahvaljujući čemu su krenule i da se menjaju prilike i odnos prema nasilnicima i da se žrtve osnažuju i brane", kaže Slavica Biljić, Nadeždina majka.

Nadežda Biljić

printscreen

Foto: printscreen

Nadeždu je Đuričić u rijalitiju pljuvao i udarao drvenom štakom toliko da se ona previjala od bolova, a on je nastavljao da je udara. Pevačicina majka je zgrožena celom situacijom jer je njena ćerka drugi put žrtva nasilnika sa kojima je bila u ljubavnoj vezi.

"Nada se nije oporavila od nasilja koje je trpela u vezi pre nekoliko godina, a doživljava maltene sličnu stvar i to sada pred kamerama. Prvi put je trpela i krila da je žrtva nasilnika jer se plašila posledica. Verovala je ako nam kaže da će Radoje ubiti njenog dželata i da će zbog budale ići u zatvor. Zato nije govorila nikome sve dok nije došlo do kraja. Ovaj put je drugačije i deluje mi snažnije u svemu, ali nas boli njena tuga i njene modrice", iskrena je Slavica.

PROČITAJTE JOŠ:

Podsetimo, Miki je diskvalifikovan nakon agresije koju je izvršio nad Suzanom i Nadeždom prošle srede.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Screenshot Youtube