Vip dodatak
Alo
Vip dodatak

Alo

Vip dodatak, Foto: Alo

Nadežda Biljić, jedna od najkontroverznijih učesnica obe sezone „Zadruge“, ostaće upamćena ne samo po tome što je imala seks sa Mikijem Đuričićem na najradosniji hrišćanski praznik već i po tome što je unutar zidina rijalitija bila intimna i sa Tomom Panićem i Banetom Čolakom. Po sopstvenom priznanju, Nadežda je imala seks sa Borom Santanom nakon što su izašli iz prve „Zadruge“, a VIP magazin ekskluzivno otkriva da se nije zaustavila na tom broju. Naime, kako saznajemo, Nadežda je imala seks sa još jednim cimerom...

Nadežda Biljić

Screenshoot Youtube

Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija „Zadruga“, nikako nema mira, a samo nekoliko dana po izlasku iz rijalitija, modna blogerka je prošla kroz pravu emotivnu dramu! Naime, kako VIP magazin ekskluzivno saznaje, Luna je po izlasku iz „Zadruge“ posumnjala da je u drugom stanju jer joj je menstruacija kasnila nekoliko dana. Ćerka Anabele Atijas i Gagija Đoganija satima je plakala i kroz suze ponavljala da nije spremna da postane majka jer nije u stanu da vodi računa o sebi, a kamoli o bespomoćnoj bebi, ispričao je izvor za VIP.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Na škakljiva pitanja odgovarao nam je pevač Savo Perović, a stavovima o gej populaciji šokirao je sve.

Savo Perović

Screenshoot Youtube

Savo Perović, Foto: Screenshoot Youtube

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković ostaće upamćene kao prve gej osobe koje su u rijalitiju pred milionskim auditorijumom priznale da se vole. Iako Srbija slovi za homofobičnu zemlju, Jovanu i Sanju malo ko je osudio zbog ljubavi, a one se nadaju da će istu podršku imati i kada budu odlučile da zasnuju porodicu. U razgovoru za VIP, Sanja i Matora su otkrile šta sada planiraju da rade, šta misle o pobednici Luni Đogani, ali i zbog čega su se pribojavale da izađu iz rijalitija.

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!

Stanija Dobrojević nije uspela da se domogne pobede u „Zadruzi 2“, iako je od početka isticala da će se upravo ona naći na prvom mestu, a astrolog Dušan Veličković je za magazin VIP otkrio kakva će ova godina biti za starletu, da li će ući u „Zadrugu 3“ i koliko će trajati njena veza s Markom Markovićem.

Stanija Dobrojević, Marko Marković

Screenshot Instagram

Stanija Dobrojević, Marko Marković, Foto: Screenshot Instagram

Kontroverzna zadrugarka Ljuba Pantović rešila je da se maksimalno opusti nakon završetka rijalitija. Ona je iskoristila lep i sunčan dan da pobegne od medija, ali i zadrugara sa kojima se druži, pa se osamila na jednom beogradskom kruzeru, koji je iznajmila samo za sebe. VIP paparaco uspeo je da uslika njene gole grudi u kojima ćete sigurno uživati.

Ljuba Pantović

Dejan Briza

Ljuba Pantović, Foto: Dejan Briza

Više detalja i zanimljivih priča saznajte u novom broju VIP magazina koji je na kioscima svake srede.

BONUS VIDEO:

MOŽE LI PERVERZNIJE? Bivša zadrugarka Dorotea Jovanović otkrila koji je njen fetiš u seksu!