Nadežda Biljić
Printscreen
Nadežda Biljić

Privatna arhiva

Nadežda Biljić, Foto: Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

- Došla sam da je vodim kući. Evo, upravo pakujem stvari i čekam je da se probudi. Nije spavala 48 sati zbog traume koju je preživela. Uspela je da zaspi uz pomoć lekova i još se nije probudila - rekla je u toku jučerašnjeg dana u intimnoj ispovesti za „Alo!“ Nadeždina mama Slavica.

- Nada je veoma loše. Plače, kuka, jeca, ima suicidne misli... Verujte mi da ne znam šta da vam kažem - rekla je drhtavim glasom Slavica, koja ćerkino trenutno zdravstveno stanje ne shvata olako. Budući da je i sama zdravstveni radnik, rešila je da potraži stručnu pomoć. 

- Nadežda danas izgleda mnogo gore nego juče. Sada su još vidljiviji modrice i podlivi, ali nije to ono što me brine. Modrice će proći, ali njena psiha će morati da se leči. Mora hitno kod psihijatra. I sigurna kuća će joj biti na raspolaganju u svakom trenutku, kako za razgovor, tako i za podršku, zaštitu, ukoliko zatreba - objašnjava Slavica. Kako kaže, za početak, ona će ćerku izolovati od svega: od ljudi, novinara, bivših zadrugara, koji joj sada glume prijatelje i pružaju navodnu podršku, a u kući su je i sami psihički zlostavljali.

- Ona mora da se izdigne iznad situacije, kako bi mogla racionalno da rasuđuje o njoj. Trenutno je sluđena od poruka, poziva, saslušanja, policije, tužilaštva, forenzičara, novinara… od svega. Zato smo otkazali nastupe koje je imala za ovaj vikend, pošto ona takva nije u stanju da uveseljava narod - priča Slavica.

Slavica Biljić, majka Nadežde Biljić

printscreen

Slavica Biljić, majka Nadežde Biljić, Foto: printscreen

Kako nam je još rekla, njen suprug, a pevačicin otac Radoje, teško je podneo to što se njegovoj mezimici dogodilo, baš kao i njen brat Vojislav, koji je na insulinu jer boluje od šećerne bolesti. 

- Svi smo potreseni... Ne znam šta bih vam rekla. Radoje je mogao da dođe u Beograd i da istog trenutka ubije Tomu zbog ćerke, ali onda bi bio isti kao on. Ne bi se nimalo razlikovao od njega. U našoj porodici nema nasilja. Radoje nikada nije digao ruku ni na decu, ni na mene. Vaspitavali smo ih da se vole, a ne da se biju. Voji je, naravno, skočio šećer i stanje mu se pogoršalo - kaže Slavica.

Nadežda će u Valjevu otpočeti lečenje, kako telesno, tako i duševno, a u Beograd će dolaziti samo po potrebi.
- Zasad će biti pod našim nadzorom, pa ćemo videti kojim će tokom ići lečenje. Nadamo se najboljem - iskrena je gospođa Biljić.

Juče je pretrpela ZVERSKO NASILJE, a evo kako Nadežda danas izgleda i šta radi! (FOTO)

AUTOR: G. Todorović / B. Zajić DATUM I VREME: 16.08.2019. 07:00 - 16.08.2019. 07:13 Juče je za Nadeždu Biljić bio jedan od nastrašnijih dana u njenom životu. Nadežda Biljić, Foto: Vladimir Marković/Alo! Toma Panić je juče oko 7 časova izjutra krvnički pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić.

Ne želi nikoga da vidi

Nadežda je, prema rečima njene majke, odlučila da ne komunicira ni s kim, osim s psihijatrom i porodicom. - Ona trenutno ne zna ni ko su joj pravi, a ko lažni prijatelji. Emocionalno je nezrela, iako ima 29 godina. Sebe ne voli dovoljno, ne poštuje dovoljno, nema samopouzdanja. Na tome mora da radi. Od ponedeljka do petka će morati da radi na sebi, da bi vikendom mogla da bude odmorna, nasmejana, srećna i spremna da zabavlja ljude koji vole njeno pevanje. Ako je već odabrala taj poziv, onda mora sebe da stavi na prvo mesto i da bude dobra pre svega sebi, kako bi bila i onima koji od nje to očekuju - kaže Slavica za „Alo!“.

Nadežda Biljić, Toma Panić

Printscreen

Nadežda Biljić, Toma Panić, Foto: Printscreen

Slavica: Toma laže da ga je Nadežda tukla

Nakon što je Tomislav Panić na Instagram profilu objavio kako je zapravo on žrtva nasilja, a ne Nadežda, pevačicina majka tvrdi da je to laž. - U stanu su bili forenzičari, policija, izvršen je uviđaj, videli ste njene nalaze… Jasno je kao dan da dečko laže, ali njemu na čast. Pa zamislite da je on, nakon što ju je prebio, legao da spava. Nadina drugarica, kada je došla u stan nakon što je Nada pozvala, zatekla je nju krvavu, a njega kako spava - tvrdi Slavica.

BONUS VIDEO:

Prva izjava Nadežde Biljić nakon prebijanja: Ako sam trudna sa Tomom, odmah ću da abortiram!

 

Komentari (2)

mrdr

17.08.2019 14:19

cccc...Gospode pomiluj ...

mira

17.08.2019 15:18

majka joj je zdravstveni radnik i ne znam kako treba da se ponaša prema ćerki. raspuštena banda pije lekove za smirenje i alkohol hitno na lečenje Lazi ili Kovinu to je za nju.