Miki i Nadežda
Printscreen
Nadežda Biljić

Printscreen Youtube

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Nadežda Biljić

Printscreen

Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

- Sada sam sa svojima i već mi je bolje, ali kada sam bila unutra, plašila sam se za svoju bezbednost. Ušla je Jelena Krunić, koja mi je u prošloj "Zadruzi" lupila šamar. Iako mi se izvinila za to, ja sam bila u strahu za svoj život. Tužiću je zbog toga, jer sam zbog tih batina postala paranoična - rekla je pevačica, a njena majka Slavica, koja je sve vreme sa njom od kada je izašla, nadovezala se i rekla da Nadežda nikada nije izgledala lošije.

 

Podsećamo, pevačicina drama je počela već krajem septembra, kada je ušla u konflikt sa svojim bivšim verenikom Mikijem, a posle toga su se svađe samo nizale.  Nadeždi je iz dana u dan bilo sve gore, a zbog lekova koje je pila za smirenje dosta je spavala. Kada nije bila ispod pokrivača, bila je veoma razdražljiva i ulazila je u svađe sa cimerima.

Nadežda Biljić

O.K./Alo!

Nadežda Biljić, Foto: O.K./Alo!

Takođe, neuravnotežena pevačica je čak dva puta pokušala da sebi oduzme život. Jednom je pokušala da iseče vene, a u toku noći kada je napustila imanje pretila je da će se obesiti. Poverila se Mikiju da želi da bude sa svojom porodicom i da se više neće baviti pevanjem.

- Gde god da pođem, stoje tri čoveka iz obezbeđenja. 20 puta idem, 20 puta me vraćaju, je l’ sam ja to favorit napolju, pa neće da me puste? Hoću da idem kući, da uzmem dvaput veću terapiju, da sedim sa porodicom i da se lečim. Neće da me puste. Ne postoji način da odem. Neću da pevam. Bolje da radim na trafici za 20.000 dinara - to je bio Nadeždin poslednji razgovor u "Zadruzi 2", a dvadesetak minuta nakon toga je samovoljno prošla kroz glavna vrata kompleksa u Šimanovcima.

Komentari (3)

Boro

03.11.2018 09:32

Nadežda je više puta tvrdila da nije bezbedna i pre ulaska Jelene Golubović.

Simo

03.11.2018 20:26

@Boro - Misliš, pre ulaska Jelene Krunić.. Ona ju je ošamarila u prošloj zadruzi

Neko

04.11.2018 01:46

@Boro - Jelene Golubovic? Sta Jelena Golubovic ima sa Nadezdom. Jelena G.je usla kada je Nadezda vec napustla Zadrugu