"OSEĆALA SE JAKO LOŠE, A ONDA..." Nadežda Biljić nakon rijalitija završila kod lekara, stanje ozbiljno!

Katastrofa!

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Printscreen

Nadežda Biljić rešila je da potraži stručnu pomoć, kako bi se nosila sa stresom od Mikijevog napada u "Zadruzi 2". Ona je u nekoliko navrata isticala da joj je teško da zaspi, a da je ukoliko i zaspi muče košmari. Iz tog razloga, kako kaže, posetiće i psihologa i psihijatra.

PRODUKCIJA PRIPREMA SPEKTAKL UŽIVO Nakon svađa, se*sa i tuče u Zadruzi, njih dvoje će sresti večeras oči u oči!

 

"Nadežda se i nakon izlaska iz rijalitija osećala jako loše, prisutna je bila ta neka nervoza i nemir. Iako je znala da je sada u spoljnom svetu te da nema šanse da joj Miki naudi nije uspevala da pronađe način da se nosi sa svim što ju je zadesilo. Pričala je sa porodicom i prijateljima, koji su je posavetovali da o svemu popriča sa stručnom osobom, jer ipak okolnosti u kojima je ona živela mesecima nisu uobičajene. Sama je shvatila da je to dobar predlog, te je rešila da krene kod psihijatra", rekao je dobro obavešteni izvor.

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: Screenshoot Youtube


VODITELJKA NIJE STIGLA NI NAJAVU DA PROČITA Lom na Pinku! Dušica molila Nadeždu da ne napušta emisiju! Pretila uživo u programu!

Nadežda je ove navode potvrdila izjavivši:

Nadežda Biljić
Nadežda Biljić, Foto: alo!

"Ići ću i kod psihologa i kod psihijatra, naravno da ću da idem. Svašta se izdešavalo, ostavila je traga na mene čitava ta drama sa Mikijem."

BONUS VIDEO:

Nadežda Biljić progovorila o Mikiju Đuričiću, ali i o ulasku u Zadrugu 3!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi