RASKRINKANE! Na pomolu JOŠ JEDNA GEJ AFERA U Zadruzi?! Mazile se po nogama, a onda su završile u KREVETU! (VIDEO)

Po mišljenju mnogih zadrugara, dve zadrugarke imaju jako čudan odnos ovih dana

Mina Vrbaški i Eleonora Miljkovic
Mina Vrbaški i Eleonora Miljkovic, Foto: Screenshot Youtube

Nakon povratka Eleonore Miljković i Marka Markovića u rijaliti, svi zadrugari su posumnjali da se nešto dešava između njih.

 

Marko Marković je priznao da mu se Nora sviđa, ali ga je ona odbila pa je ubrzo postala najbolja drugarica sa Minom, Markovom bivšom devojkom. OVDE pročitajte ko su svi pobednici Zadrugovizije! 

Iako je u početku bila vrlo ljubomorna na njihov odnos, Mina je ubrzo sve zadrugare začudila svojim ponašanjem. Mina se preterano zbližila sa Makedonkom, pa su posumnjali da se između njih dešava i nešto više od prijateljstva.

Mina Vrbaški i Eleonora Miljkovic
Mina Vrbaški i Eleonora Miljkovic, Foto: Screenshot Youtube

Jovana Tomić Matora je izjavila da je Mina već bila u odnosima sa devojkama, kao i da može da predoseti da se između njih dešavaju neke varnice. OVDE pogledajte kako je žiri urnisao Sanju komentarima! Jedva ostala na nogama, udarili su tamo gde je najviše boli! 

Ove noći njih dve su otišle i korak dalje. Dok su šaputale na krevetu, Nora je mazila Minu po butinama.

 

Malo kasnije, Mina je obgrlila Noru, a kada su otišle da spavaju, počela je da je češka u krevetu po telu. Da li će ovo izrasti u nešto više od prijateljstva ili su samo igrarije dve drugarice, ostaje da vidimo.

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi