Dragana Mitar
Printscreen
Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

Ono što su svi gledaoci iščekivali bio je dolazak muža Dragane Mitar, Siniše, s obzirom na to da pod istim krovom sa njom boravi i njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, kao i to da je Mitar u subotu priznala da ju je suprug zlostavljao i da je sa njim prošla kroz pakao.

PROČITAJTE JOŠ:

Čim je ugledala supruga, Dragana mu se bacila u zagrljaj uprkos tome što je nedavno priznala da u njihovom braku ne cvetaju ruže. On joj je zagrljaj uzvratio i time odagnao njene strepnje da će je ostaviti.

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

"Igraj svoju igru i ne razmišljaj šta se dešava napolju. Kako možeš da pomisliš da bih te ostavio, da li si normalna? Nemoj da te filuju informacijama. Možeš da se igraš sa njima bez problema. Čega si se prepala, čega se bojiš", rekao je Siniša.

Dragana i Siniša su se sve vreme grlili i ljubili zajedno sa njihovim sinom Jovanom koji je zaradio aplauz od zadrugara nakon što je otpevao novogodišnju pesmicu.

Dragana Mitar

Printscreen

Dragana Mitar, Foto: Printscreen

"Dolazi sa informacijama da je sve propalo, nemoj da veruješ tim glasinama. Druži se sa svima, nema potrebe da radiš nešto što ne radiš privatno. A za Pavla su te sve slagali. Ako neko može da se igra sa njim to si ti. Znaš koliko te ja volim", dodao je Siniša, tokom čijeg se boravka u Beloj kući Pavle sklonio u spavaću sobu.

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Komentari (4)

zoks

31.12.2018 20:16

Ko jednom prevari opet ce, dokazano 1000 puta

lili

01.01.2019 03:32

Bože sačuvaj,kakvi su ovo ljudi,kakvi brakovi?Ma o čemu se ovde radi?Čudni ljudi,još čudniji brak,jadno samo dete s takvim bualama

??????

01.01.2019 08:12

Eto koga favorizuju za pobednika. Sam lepi Mica se izleteo i rekao da je njena prica interesentna. Ma , koga je briga ko se od njih dvoje j**e i vara sa nekim trecim ? I , zbog prevare da bude favorit ? Svaki normalan suprug bi se rastavio od zene koja ga pred milionskim gledalistem optuzuje za nasilje kojeg nije bilo. Sve smisljeno, dogovorena gluma , patetika , unapred, zarad dobrog plasmana. Pfuj !!!

sanja

01.01.2019 08:43

vidi se da ona ima strah od muza i da je on manipulator i da sve mora da bude po njegovom