Dragana Mitar
Screenshoot Youtube
Dragana Mitar

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Siniša Dragutinović završiće u zatvoru ako prekrši meru koju su mu odredili policije i tužilaštva!

PROČITAJTE JOŠ:

Dragana Mitar

Printscreen

Foto: Printscreen

"Kada je Dragana obelodanila sve šta se dešavalo između njih, policija je u najkraćem roku reagovala da je zaštiti. Kada su videli koliko sve to traje, odmah su došli kod nje i saslušavali je tri sata. Ona je njima dala sve dokaze koje poseduje u vidu snimaka i prepiski u kojima joj preti smrću. Dragana se veoma uplašila za svoju bezbednost, kao i za bezbednost malog Jovana, pa se zato i obratila javnosti i molila za pomoć", priča naš izvor blizak zadrugarki i dodaje:

"Dragana je u očajnom stanju, morala je da pošalje dete s svojim roditeljima na planinu jer joj sledi pakao. Svesna je toga da takve scene dete ne treba da ima u glavi jer je stalno pita zašto plače i moli je da živi sa njom. Morala je da ga skloni jer kad god ga pogleda i pomisli na ono šta je Siniša tražio, samo počne da plače i da se guši od same pomisli na tako monstruozne stvari."

Dragana Mitar

Alo!/Nenad Vujanović

Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Zbog svega što se izdešavalo reagovala je policija i Dragutinović je dobio ono šta mu sleduje, odnosno gore navedene mere. Kako dalje isti sagovornik navodi, Dragana će podneti protivtužbu i tražiti potpuno starateljstvo nad maloletnim sinom Jovanom jer smatra da nasilnik ne može pravilno da odgaja dete.

Podsetimo, dok je Mitrovljeva boravila u "Zadruzi 2", dete su čuvali njeni roditelji, a on ga je samo odvozio u vrtić. Za Draganu su svi i u rijalitiju i van koji je poznaju davali izjave da je divna majka i pričali kako joj je sin jako inteligentan, lepo vaspitan i negovan, što govori dosta o tome na koji način je dete odrastalo i koliko mu je ona kao majka posvetila pažnje.

BONUS VIDEO:

Pevačica Tamara Milutinović: Saša Popović mi je zabranio da uđem u Zadrugu!

 

Komentari (1)

Nikola

17.07.2019 08:33

Ma oce da ga osisa za stan naravno da je covek poludeo zena mu nema dana radnog staza a oce vrednu nekretninu a koristi sud policiju i tuzilastvo da to dobije podhitno menjati zakon