Zorica Marković
Screenshoot Youtube
Zorica Marković

Screenshoot Youtube

Zorica Marković, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Zorica je ponovo obrazložila kako su razrešili situaciju, misleći da su na to stavili tačku.

"Ja ne znam, ja više interesujem druge nego što njih zanimaju oni sami. Mirko i ja jesmo pričali i mislim da smo raščistili neke stvari. Nema potrebe da vodimo ratove, čovek se izvinio. Samo njih dve interesuje šta je dalje bilo. Onaj dan kad smo pričale, Miljana je rekla da je on i dalje pričao o svom ocu, a sad ispalo da je mama rekla,a ne Mirko. u njihove priče ja ne ulazim i ne zanima me. Prethodne večeri sam im objasnila da ja sa njim imam priču", rekla je Zorica.

"Pa i nas interesuje, što ne ispričaš pred svima. Mene kad bi neko prozivao, ja bih došla i rekao javno", rekla je Marija.

"A, da li je tebe je*ao onaj?", upitala ju je Zorica.

"Nije, naravno", odgovorila je Marija. Mirko je ustao i rekao da on i dalje stoji iza svojih reči, a onda su pale i teške reči koje su šokirale sve prisutne.

"Nikada joj se nisam izvinio, niti je ona meni. Ja sam imao 9 i po godina kad se to desilo. Istina je za kolače i potpuno je prirodno da otac neće pričati neke stvari. Moj otac je umro pre 25 godina, a moja majka je meni ispričala priču i podsetila me gde se to dešavalo i tato. Ja jako dobro znam da je moja majka zbog toga bila nesrećna. Ona je zvala sve u svoju kafanu kako bi im ispričala svoju priču i spletkarila", rekao je Gavrić.

"Poslala bih poruku mom advokatu da pošalje sve slike od ovog gospodina kako je u svojoj sobi po*ušio ku*čeve za pola Srbije!", rekla je Zorica.

PROČITAJTE JOŠ:

"Moja majka nije jedina koja je zbog vas plakala, ja doživljavam veliki problem, jer je ona uticala da ja ne postanem otac jednog deteta. Ako si ti šutnula dete i nisi znala za njega 25 godina, ja to neću da dozvolim. Ja spavam u dnevnoj jer se psihološki borim, jer si ti meni je*ala mater, ali to nije ništa za ono što ću ja raditi tebi. Moja supruga je u trećem mesecu trudnoće izgubila bebu zbog ove žene ovde!", odbrusio je je Mirko.

"On je pričao da je veza sa njegovom ženom maska i terao Pinkove zvezde da mu pu*e ku*ac. Imam sve dokaze za to!" dodala je Zorica.

Ova informacija zaprepastila je zadrugare, a Gavrić je sa knedlom u grlu pričao o svemu. Ostatak rasprave pogledajte u nastavku:

Komentari (6)

Tea

21.09.2018 12:19

Zorica je stvarno opajdara i to svi znaju!

maja

21.09.2018 12:23

AAAAAAAAAAA koja gadura od žene. Ni jedan kočijaš joj nije ravan. Dno dna

Teo

21.09.2018 12:41

On je GEJ i svi to znaju.Sam je cackao i dobice po njusci.

ccc

21.09.2018 19:22

Da li on zna sta prica, nije njemu bas lako....

Maki

21.09.2018 20:06

Ne uzimajući u obzir sve moralne karakteristike Zorice Marković, veoma je glupo, nebulozno i naivno optužiti nju - "da je kriva za pobačaj" Mirkove supruge! Pa valjda Gavrić zna, kako se prave deca, da li su oboje spremni psihofizički za taj čin, postoje ginekolozi, hormonalne analize i sl., kakve veze ima baba-Zorka klepetuša sa time?! Tu se kriju neke druge muljavine i teške optužbe, koje Gavrić maskira ovom beskrupuloznom tvrdnjom! A to što im je smetala Zorka da klanu djogaj pobedi Lunica?

??????

23.09.2018 11:45

@Maki - Zorica je kriva zato sto Gaga nije ostala trudna jer nije bila plodna tih dana. A i zato sto tih dana ni Mirko nije bio plodan. Uticala je na njihovu plodnost i zelju za odnosom.