Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Oni su pričali o raznoraznim temama iz privatnog života, a onda je blogerka otkrila svojim cimerima u kakvoj situaciji se našla u Banjaluci kada je išla sa majkom Anabelom Atijas na jedan od njenih nastupa.

"Ovo je bilo pre nekoliko godina, moja mama je radila u Banjaluci, imala je nastup i mi otišle u neki hotel da spavamo. Bile nas dve i njen menadžer. A on je kao Sava, mali, mršav, ja sam jača od njega. Ja njega mnogo volim, ali ga ne gledam kao snažnog muškarca. Nas dve legnemo, mrkli mrak u sobi. Ja sve vreme čujem neke zvuke. Uzmem telefon, upalim blic i idem ka wc-u, otvaram vrata, palim svetlo kad iz wc-šolje izlazi pacovčina. Ja brzinski zatvaram vrata, čujem kako grebe po vratima. Moja mama se već popela na sto ne zna o čemu se radi i već je počela da vrišti. Zamisli da nisam čula, on bi izašao iz kupatila, došao bi do kreveta, mogao bi da nas osakati", prepričavala je Luna.

Zadrugari su pomno slušali svoju cimerku i potpuno su bili šokirani onime što je ona ispričala, a bilo je i momenta kojima su se slatko nasmejali.

Pogledajte šta je sve rekla: