SKANDAL UŽIVO U PROGRAMU! Mina Vrbaški priznala da se bavila PROSTITUCIJOM! Plakala dok je pričala šta je sve radila!

Zadrugari je podržali!

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

Tokom komentarisanja video-snimaka sinoć u Zadruzi, Mina Vrbaški je šokirala sve svojim priznanjem. Naime, sinoć je obelodanjeno da je Petar Tojagić pričao zadrugarima da se Mina Vrbaški bavila najstarijim zanatom i da su mu drugari rekli da je se kloni.

Zbog ovoga je došlo do svađe između njih dvoje, a Mina je pred svima priznala da je zbog finansijskih problema morala da se bavi najstarijim zanatom.

- I da sam se je*ala za pare, to nije tvoja stvar. Prvo, idi operi ta tvoja usta smrdljiva. Molim te zaobiđi me, to je moja stvar. I da sam ku*vetina, i da nisam, to je moja stvar - povikala je Mina.

- Imam to društvo koje mi je reklo da se klonim nje, da će da me napada. Je*e te ko te ne pita, mani me tog tvog poštenja - odbrusio joj je Petar.

Mini je prekipelo zbog Petrovih osuda, pa je rešila sa suzama u očima da progovorila o mučnom periodu na koji ju je život osudio zbog nedostatka finansija.

 

- Ku*va sam i je l' mi fali nešto? Stvari neke sam radila, prerano sam otišla od kuće, nisam znala kako treba da se ponašam, pogrešila sam, nastavila sam da živim, i? Shvatila sam da sam pogrešila. To je jedan veliki greh, To mi je bio jedini način da pomognem mojima, da pomognem sebi, ali hvala Bou da sam brzo izašla iz toga - pričala je Mina sa suzama u očima.

Kako je pre nekoliko dana Miki Đuričić istakao da je proveo vikend sa Minom i da joj je dao novac, ovoga puta se ogradio i rekao da joj je pozajmio novac za operaciju njene bake i da je nije iskoristio.

Mina Vrbaški
Mina Vrbaški, Foto: Screenshoot Youtube

- Ja sam joj pozajmio 800 evra, ali nikad nisam rekao da sam bio sa njom, zna ona vrlo dobro kako smo proveli vikend. Imala je problem, baka je išla na operaciju, dao sam joj 800 evra i rekao sam joj da ne mora da mi vrati - ispričao je Miki.

Zbog toga što je skupila hrabrost i priznala pred milionskim auditorijumom čime se bavila, zadrugari su joj pružili punu podršku i nisu dozvolili da se zbog toga oseti poniženom. Mina je kroz razgovor sa ukućanima priznala kako je Ivani Vrbaški, svojoj majci pravdala zarađen novac.

- Uopšte nije prijatno. Mama me je uvek pitala odakle mi novac, a ja joj svaki put dajem po 200 evra, skupljam, skupljam, i onda sam prestala jer se ona zaposlila - pričala je Mina, a onda je otkrila da je to radila u Australiji.

Mina kroz razgovor sa Nenadom Aleksićem Ša i Višnjom Petrović priznala zbog čega ima poriv da se igra sa muškarcima.

- Ja neke stvari radim sa muškarcima, jer je meni dosadno, ja nemam ni u koga poverenja, ne mogu da ti opišem osećaj kada ti dolaze ljudi. Na kraju sam shvatila kako treba da se ponašam, naučila sam kako treba da cenim neke stvari, kako treba sebe da cenim. Ko želi prihvatiće me, ko ne želi neće - pričala je Mina.

 

Ša je iskritikovao Petra Tojagića koji je isprovocirao Minu i doveo je do ovako mučnog priznanja.

- Ovo je burazeru težak život. Nije to radila da bi se sprdala, hranila je sebe, poznajem je - rekao je reper Petru.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: lili
  11/01/2019 - 14:12
  Ma nemoj...zaboga morala da pomaže njenima...Hiljade porodoca koje žive i teže od njih,pa rade pošteno.Zašto u tom BGD-u nije našla drugi posao?
 • Korisnik: mlada
  11/01/2019 - 13:51
  njeno ponasanje i njeno iskustvo u tim godinama je i ukazivalo na to,ali ne treba joj odavati priznanje zbog toga,ona sve okrece u svoju korist
 • Korisnik: rastko
  11/01/2019 - 12:46
  Mogu da kažem za tu njenu majku Ivanu da je ona isključivo kriva i da je ona od svoje ćerke napravila kurvu. Zar nije mogla da zaradi i prehrani svoju decu?! Da konobariše, da bude spremačica, da pere klozete, da nadniči kod poljoprivrednika...Sve su to časni i pošteni poslovi...Zar da joj maloletno dete donosi novac i hrani je od kurvanja?! ma sram je bilo!!! Podneti krivičnu prijavu protiv tog ološa.
 • Korisnik: Ruza
  11/01/2019 - 12:11
  Evo nove rijaliti zvezde u zadruzi dva.
 • Korisnik: mimi
  11/01/2019 - 11:15
  Čega se pametan stidi, BUDALA (Mina) SE PONOSI.......maloletna prostitutka ...gde je tu socijalna služba bila....na kaže se za đabe KAKVA MAJKA TAKVA ĆERKA.....kome se ona izvinjava kad su svi bili upoznati sa njenim zanatom a sad izigrava poštenje i nevinašce FUJ,FUJ,FUJ....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi