Mina Vrbaški
Printscreen
Mina Vrbaški

Printscreen

Mina Vrbaški, Foto: Printscreen

Ivana Vrbaški:

Da sam znala da se drogira, ja bih joj presudila! Tokom trajanja prve sezone „Zadruge“, u javnost je isplivao snimak maloletne Mine, koja nudi kokain nekoj osobi. Njena majka Ivana oglasila se tada tim povodom. - Bože dragi, pa naravno da nisam imala predstavu da ona ima veze s time! Da sam ikada znala da radi nešto tako ili da koristi nešto, mislim da bih ja bila ta koja bi joj presudila. Ja je rodila, ja je ubila. Ja sam samo obična, normalna žena, koja živi normalnim životom. Nemam veze s Beogradom, Novim Sadom, noćnim izlascima. Imam 40 godina, živim sa nepokretnom majkom, imam malo dete, medicinski sam radnik. U totalno sam drugoj priči - ispričala je tada Ivana Vrbaški.

- Tražila si mi pare za babinu operaciju, a ona nije ni otišla na operaciju. Pa si mi ponovo tražila - vikao je Miki na Minu, a ona je počela da vrišti i plače, pa je otkrila skandalozne detalje o njihovom druženju.

- Nije tačno, baba je bila na jednoj operaciji, a za drugu nismo imali novac - rekla je Mina, a potom je otišla u pab, gde su je tešili Jelena Golubović i Aleksa Savić.

- Nemoj da se nerviraš. Miki je ispao jadnik u celoj priči. Ako je već dao novac, onda nije trebalo da priča na televiziji o tome - govorila je Golubovićeva.

PROČITAJTE JOŠ:

- Ispucala mi je koža, to je od previše droge! Pijem neke vitamine, ali mi ih ovde ne daju! - rekla je Mina u razgovoru sa Đeksonom, a potom su njih dvoje u dvorištu ponovo pričali o narkoticima. Mina je tada pričala kako već mesec dana ima kijavicu i kako će za dan-dva da ozdravi.

- Još dan-dva strejt (bez droge), pa ćemo da ozdravimo! - zaključio je tada Đekson, a kada je bila u teškim psihičkim stanjima tokom prve „Zadruge“, Mina je priznala i da pije lekove.

- Ne može niko da se dere na mene, neću to da dozvolim. Psihički me ubija, nemam svoje lekove, ne daju mi da pijem - rekla je Mina tokom jednog od rastrojstva.

Podsetimo, o Mini je i Ana Korać imala šta da kaže. Ona je, naime, pre nego što je ušla u prvu sezonu „Zadruge“, tvrdila da Mina radi kao prostitutka.

- Mina Vrbaški se je*e za 75 evra, ali njoj ostaje samo 35 jer procenat daje čoveku za kog radi. Ona se kurva u stanu na Voždovcu i bukvalno ima radno vreme od pet po podne do tri ujutru. Ne znam kako je nije sramota da sada priča tako ogavne laži za Soraju i mene. Videće ona svoga boga kada ja uđem u „Zadrugu“ - ispričala je Ana Korać, koju je prethodno Mina proglasila prostitutkom.

Komentari (5)

nedjo

26.11.2018 19:17

jako fina i perspektivna mlada dama

Nejasno

26.11.2018 21:34

Ako Ana Korać, inače, devojka bez zanimanja, proziva koleginicu Vrbaški da se prostituiše za 75 E, a ona poštena i uvređena što je prozvana, kako to da, ta ista devojka, nosi naočare od 1.500 E, a evidentno da je iz, rodne joj Ivanjice došla u Beograd sa, samo, plaćenom kartom u jednom pravcu. Pa, ko je ovde lud............

Dana

27.11.2018 01:06

@Nejasno - Svi koji gledate te gluposti ste ludi

lili

26.11.2018 23:00

Rekoh ja odavno da su u rijalitiju najveći ološi Srbije.

Đurđe

27.11.2018 10:01

Izbacite narkomane.