Mina Vrbaški, Ana Korać
Dejan Briza/Alo!
Mina Vrbaški

Dejan Briza/Alo!

Mina Vrbaški, Foto: Dejan Briza/Alo!

Drugarice, prokletnice, šta učini ti…Baš tim rečima može da se opiše odnos Mine Vrbaški i Ane Korać, koje ne samo da su delile stan nego su imale i zajedničke prijatelje.

PROČITAJTE JOŠ:

Doduše, neki su pisali da su im prijatelji zapravo bili makroi, ali Ana od toga vešto pere ruke, te ne želi da se pominje to da je živela sa Minom, koja je priznala da se bavila prostitucijom. 

Bliska prijateljica Ane Korać za VIP je otkrila pozadinu njihovog sukoba i netrpeljivosti.

Ana Korać

Dejan Briza

Ana Korać, Foto: Dejan Briza

Mina iz osvete objavila slike gole Ane

Ana Korać

Printscreen

Ana Korać, Foto: Printscreen

 

Kada su Mina Vrbaški i Ana Korać bile učesnice prve sezone rijaliti programa "Zadruga", već tada se osećala netrpeljivost među njima. Jedna drugoj su pretile na suptilan način, ali nikada nisu želele da otkriju šta znaju jedna o drugoj. Ipak, kako je Mina tada izbačena iz rijalitija pre Ane, ona je na svom Instagram nalogu objavila video-snimak na kojem se vidi kako Koraćeva bez brushaltera pleše u njihovom zajedničkom stanu. Mnogi su još tada osudili Minino ponašanje, a čini se da je Ana rešila da joj vrati za sve u drugoj sezoni, pa se sada lome koplja oko toga koja će više prljavštine izneti o onoj drugoj.

- Nije joj padalo na pamet da više nijedan dan provede u stanu sa Minom. Pozvala je nekoliko drugarica koje su joj pomogle da se spakuje, a u međuvremenu je našla garsonjeru. Mini je telefonom saopštila da napušta stan, te da ne želi više da je vidi jer joj je muka od svega što radi. Tada joj je priznala da je saznala da se Mina bavi prostitucijom i da ne želi da bude tom okruženju - kaže ona za VIP magazin.

 

Komentari (2)

zloca

11.02.2019 12:24

Jel Mina autobuska stanica?

зокс

11.02.2019 15:07

Како лепо ограђујете Ану, чудо Божије.А од чега Ана живи, вози бесна кола, немилице троши...?