Luna i Marko
Screenshoot Youtube
Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je pokušavala da mu priđe i izgladi odnose sa njim, a poslednji put bio je presudan u njenoj u njenoj odluci da odustane od svega. Naime, on joj je rekao kako nema svrhe da ponovo pokušavaju jer on nju ne voli kao što ju je voleo.

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Printscreen

Nakon svega njemu nije opao ni apetit, a viđen je i kako se dobro zabavlja sa zadrugarima u toku prazanika. Čini se da sve ovo njena nije ni najmanje dotaklo, što dodatno potkrepljuje priče o njegovoj nameri da zavede Đoganijevu i iskoristi je u svrhe rijalitija.

Zorica Marković je upozoravala Lunu na ovo, ali Đoganijeva nije slušala. Nakon svega čak je i Luna primetila da se Marko ponaša kao da nije raskinuo i kao da mu je svejedno. Zadrugari su čak i tvrdili da Miljković koristi Lunu kako bi došao do finala.

Marko Miljković

Screenshoot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

Podsećamo i da je Marko najavio zadrugarima datume kada će poljubiti Lunu i smuvati se sa njom, a sve kao da je planski išao ka tome. Na kraju još i podsećamo na mnoge momente kada se prema njoj poneo krajnje ravnodušno kao da kod njega nema emocija, kao kad je jedno pred zadurgarima ispričao kako ga je Luna oralno zadovoljavala i to do detalja.