Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Milan Milošević je sinoć iznenadio zadrugare tako što im je rekao da će svi oni pričati svoje najemotivnije trenutku u životu. Mnogi ukućani su već pustili suze na neke priče svojih cimera, pa došao red na Miljanu Kulić.

Ona je ustala i jedva izabrala najemotivniji trenutak, imajući u vidu da je vrlo emotivna osoba i da je mogu ganuti mnogobrojne situacije. Ona je započela svoje izlaganje, ali ju je prekinula majka Marija Kulić.

Pročitajte još:

 

- Kada je imala pet godina sestra Tijana je imala gnojnu anginu. I posle svih lekova i vakcina nije došlo do poboljšanja. Nismo znali na šta je alergična. Morala sam da saznam zbog čega je ta reakcija - govorila je Marija o svojoj ćerki Tijani.

Marija Kulić

Printscreen

Marija Kulić, Foto: Printscreen

- Ušli smo svi zajedno, kada je Tijana primila injekciju. Ja sam samo čula dranje i kako majka čupa kosu. Tata hvata doktora za vrat. I ja sam počela da plačem. Mislili smo da je umrla. To je velika trauma za mene, ostala sam nekoliko sati sama dok sam plakala. Pomislila sam da je umrla - govorila je Marija zajedno sa Miljanom dok su jecale u suzama.

Marija je rekla da je nakon svega naučila važnu lekciju, a to je da uvek na knjižicama svih svojih članova porodice piše ''Cave Penicilinum''. Ona je pedijatrima koji pregledaju njenog unuka više puta naglašavala da mu ne daju penicilin, zbog same alergije koju ima cela porodica Kulić.

Od tada niko ne prima penicilin. Niko nije znao da je alergična. Od tada uvek na svim našim knjižicama piše da smo alergični. Da nastavim, posle sat vremena ona je došla sebi i otišli smo kući - završila je Marija Kulić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku: