Miljana, Luna
Printscreen Youtube
Miljana, Luna

Printscreen Youtube

Miljana, Luna, Foto: Printscreen Youtube

Tokom sinoćne žurke u rijalitiju "Zadruga", Lazar Čolić je prišao Luni Đogani kako bi joj rekao da mu se Miljana Kulić mnogo dopada i da mu je žao što ona i blogerka nisu u korektnim odnosima. Ovo je primetila Kulićeva, pa je odmah prišla Đoganijevoj kako bi joj prebacila.

PROČITAJTE JOŠ:

"Hvala ti što pričaš loše informacije o meni", presrela je Miljana Lunu.

"Tvoj dečko mi je prišao da priča kako ne treba da se svađamo, ako si se nešto istripovala, gadno si se prevarila. Ja sam njemu rekla da se skloni od mene baš zato što sam znala da ćeš ti da se istripuješ", počela je Luna i dodala Miljani da je ne dira!

Miljana, Luna

Printscreen Youtube

Miljana, Luna, Foto: Printscreen Youtube

"Ja tebe napadam", smejala se Kulićeva iznerviranoj Luni.

Kako se stvar otela kontroli, Zerina je to primetila pa je brže-bolje prišla da upozori Miljanu da je vreme da ostavi Đoganijevu, a tom prilikom izbio je sukob! Đoganijeva je odmah otišla da nađe Zolu na kog je počela da urla, a onda je došla i Miljana zbog čega je izbio još veći skandal.

Miljana je sve ovo malo drugačije razumela pa je vrlo brzo zaratila i sa svojim dečkom.

"Ona je meni prva prišla i kaže mi: "Tvoj dečko meni prilazi i kaže da mu se sviđaš" Prilazi mi, pod*ebava me i smeje mi se", prebacivala je Miljana Zoli.

"Ona je tebi prva prišla? Pa šta ako sam to rekao, a nisam to rekao", dodao je Zola.

Miljana nije odustajala od provokacija svog dečka. U jednom trenutku se čak osetila i zapostavljenom, pa je i zaplakala, a onda se ponovo sredila, pa rešila da se verbalno obračuna sa svojom jačom polovinom.

Miljana, Luna

Printscreen Youtube

Miljana, Luna, Foto: Printscreen Youtube

"Našao si crkvu gde ćeš da se moliš. Jedna fuk*etina mene da pod*ebava. Sa onima koji ne mogu očima da me gledaju, ti si sa njima dobar. Nikada me nisi odbranio.... Šta će me i momak koji nikada ne ume da me odbrani? Nego me naziva bolesnom, šta će mi", vikala je Miljana na Zolu.

"Reci mi samo jedan razlog kojim sam ja zaslužio da ti sumnjaš u mene. Pokvarila si mi noć", pričao je Zola, a onda od muke vrisnuo na sav glas.

Pogledajte njihovu raspravu:

Komentari (5)

Ss

28.11.2018 11:27

Luna opet bila pijana sinoć! A laže kako više ne pije! To je priča za one koji nisu gledali, za doktora, i eventualno za majku... pošto obe lažu!

R.N.

28.11.2018 12:12

Decko sklanjaj se na vreme od te devojke.

nedjo

28.11.2018 13:32

blago kući u kojoj udje milijana

Boro

28.11.2018 16:33

Miljana je bolesna i po pitanju ljubomore.

mimi

29.11.2018 13:11

Luna rastura i ovu vezu.