Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Miljana Kulić

Screenshot Instagram

Miljana Kulić, Foto: Screenshot Instagram

Ona se nije oglašavala na društvenim mrežama, osim povremenih poruka da je ovo za nju loš period i da će se kada se sabere javiti. 

PROČITAJTE JOŠ:

Miljana i Zola

Screenshot Youtube

 

Nakon što se pozdravila sa fanovima, izjasnila se o pobedniku Zadruge, a evo ko su njeni favoriti.

- Znam da me pljuju Lunini fanovi, ali to me ne zanima. Moji favoriti su Aleksandra ili Stanija. Aleksandra ima malu ćerkicu i bori se za nju. Srce bi mi bilo puno kada bi jedna od njih dve pobedile, ali kristalno je jasno da će Luna pobediti. Ipak, pobednici nisu bitni oni ne prolaze dobro, evo vidimo kako su prošli svi koji su pobedili - rekla je.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

Ona je ispričala da vrlo često sanja Ivana Marinkovića sa kojim ima sina Željka, pa se setila jednog sna koji je ostavio utisak na nju.

Miljana Kulić

Screenshoot Youtube

Miljana Kulić, Foto: Screenshoot Youtube

- Željko i ja i moji roditelji smo bili na bazenu. On dolazi, majka mi kaže da budem fina prema njemu jer je on otac moga deteta. Rekoh hajde, oblačim se ja pošto sam bila u kupaćem, rekoh idemo da vidi Željka. Ivan dolazi i usput je stao u svakom dragstoru da popije rakiju. Mama insistira da se ja pomirim sa njim, ja ne verujem šta sam sanjala. Ja mu kažem kada smo došli kući ja mu kažem daj da ti pomognemo, ti si bolestan, uništićeš jetru - ispričala je Miljana svoj san.

- Ovo ja samo hoću da kažem koliko se dajem u vezi, ali više neću, učite na mojim greškama. Dozvoliću Ivanu da vidi Željka, jer zadovoljna sam što mi je poklonio ovog anđela, a ne bih ga imala bez njega. Oprostiću mu uvek, ja ću uvek biti ta koja spušta loptu - rekla je Miljana.

Miljana Kulić

printscreen

Miljana Kulić, Foto: printscreen

- Bože kako sam lepa, a vi hejteri, samo udarite. Zovite me odronom, krmačom, ološem - rekla je Miljana.

- Rastužila sam se jer sam čula da ga tamo tuku u Parovima, to me mnogo pogađa i ne mogu to da gledam - rekla je Miljana i pustila suzu.

- Miki je nasilnik nad ženama, ružno je što se tako poneo. Jedino ga opravdavam jer znam kako je kada se uveriš da se neko igra tvojim emocijama - rekla je Miljana.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

printscreen