Miljana Kulić
Screenshoot Youtube
Matora, Sanja Stanković

Screenshoot Youtube

Matora, Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać i Filip Mijatov

printscreen

Ana Korać i Filip Mijatov, Foto: printscreen

  ISPLIVAO NAJVEĆI DOKAZ! Filip objavio LISTING SA OGROMNOM SUMOM NOVCA koju je slao Ani Korać! Zavrteće vam se! (FOTO)

Ovim povodom oglasila se koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, koja ističe da, bez obzira na nečiji privatni život, niko nema prava da zloupotrebljava počinjeno krivično delo, jer time čini novo krivično delo.

- Komentarisati nečije silovanje je takva drskost i bezobrazluk, to je krvično delo, takođe kao što je i samo silovanje. Tog koji na taj način vređa treba kazniti kao i počinitelja. Pogotovo što to tako javno govori i što to mogu da čuju i deca i mladi, koji se tek formiraju, a vrlo dobro znamo kako su u našem društvu uvek žene krive za sve i kako takva slika koja se šalje sa ekrana može imati dodatni negativan uticaj. Niko ne sme i nema prava da sudi o nečijem silovanju, bez obzira na druge životne okolnosti ili to čime se neko bavi. To treba prijaviti Tužilaštvu, pa dalje da se pokrene postupak i da se vidi da li je ta osoba za izbacivanje iz rijalitija ili za zatvor - kategorična je koordinatorka "Sigurne kuće" Vesna Stanojević, koja dodatno objašnjava koliko je težak sam čin silovanja da bi se tako olako manipulisalo žrtvama:

Komentari (6)

Veca

23.05.2019 17:04

Bravo gospodjo konačno da se neko oglasi i osudi ovu psihicki bolesnu osobu pa i njenu majku koja se samo smrskala na cerkine uvrede vrlo sramotno za ovu televizijsku kucu Pink i njegovog vlasnika koji se ogradjuju od ovog slucaja umesto da osude.

Griffin

23.05.2019 18:12

@Veca - Iver ne pada daleko od klade.

Polusvet

23.05.2019 18:10

Nismo mi te srece.Svih sedam miliona ce nas nadziveti Kulicka.Njena je pobeda.Nemamo sanse protiv njenih natprirodnih moci.

Suzana

23.05.2019 18:55

Da li će neko da podnese prijavu?

Ana

23.05.2019 19:06

Sramota za Mitrovića da nije reagovao na ovakav skandal.

nemoguca ograda javne tv

23.05.2019 21:23

Glupi izgovor, da se ograđuje.Ne može se pink tv ograditi od toga - to se dešava na njegovoj javnoj tv, koja ima svoje odgovorne. Ako oni ne reše, rešavat ce drugi ali sa Miljanom i njimi.