Miljana Kulić
Printscreen
Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, ona je besno pokušavala da probije vrata, govoreći da ne može da trpi više pritisak u rijalitiju i da se ne oseća dobro. U njenom begu pomogao joj je i Lazar Čolić Zola.

"Neću više da budem u rijalitiju, skrenula sam, vidim u svom ponašanju da nisam u redu. Otvori mi ovo da izađem", plakala je Miljana.

"Ne možeš sa tim otvoriti, čekaj sa nečim drugim", pokušao je da pomogne Zola.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

"Niko ne može da me zadrži ovde", urlala je Kulićeva.

"Treba naći nešto metalno", Zola ju je savetovao, a onda su zajedno našli nož.

"Jel hoćeš i ti da izađeš? Nije mi psihički dobro. Hoću da izađem, ti ne moraš, ali ja izlazim... Svi su ovde ludaci, postala sam luda, ne mogu ni svoje dete da čuvam", vikala je Miljana, tražeći način da izađe.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

"A gde ćete otići", smejao se Brendon.

"Beži tamo, udariću te, pa ću biti diskvalifikovana, sad ću da te razbijem. Nekog ću ovde da iskasapim, pa ću da izađem", govorila je Miljana.

Nakon ovoga reagovalo je i obezbeđenje koje je pokušalo da smiri Kulićevu, ali bezuspešno. Ona je onda otišla da se javi mami da ide iz rijalitija, da joj kaže da joj čuva dete koje nije videla pred odlazak, a zatim je otišla u Rajski vrt. Tamo je našla potpuno novi put za izlazak i pobegla.

Miljana Kulić

Printscreen

Miljana Kulić, Foto: Printscreen

Pogledajte kako je sve to izgledalo:

 

Komentari (7)

Suza Kg

11.02.2019 09:08

Žena je psihijatrijski slučaj... Greška je njenu bolest prikazivati kao njen karakter, nije pošteno ni prema detetu na koje ne obraća pažnju, ni prema ljudima koji dolaze u kontakt sa njom.

Vaga

11.02.2019 10:39

Gospode boze

maja

11.02.2019 10:53

Bez pisma o diskvalifikaciji ne verujem u ovo bekstvo.

Boro

11.02.2019 13:00

Ona ne misli i ne brine za dete.

mira

11.02.2019 14:10

AMAN LJUDI OVA JE LUDA ODUZMITE JOJ JADNO DETE !!!!! ONA JE BOLESNA!!!!!

"tetka Milica" i odgovornost

11.02.2019 14:41

Ja ne vidim majćinski instinkt i brigu u Muljani. Bolje da drugi brinu o detetu, pošto ona sve više gubi razum? Mislim, da je vreme (dok je u rijalitiju) da je posmatraju nadležne institucije i razmatraju o njenom psihićkom zdravlju.

Maki

11.02.2019 19:59

I dobila cigarete i bensedine! Postigla je šta je htela, vratila se i odmah pao seks! I ko je onda, tu lud? Njene manipulacije sa histerisanjem i vrištanjem, su vrlo providne...