Siniša i Marija Kulić
Printscreen/TV Pink
Siniša i Marija Kulić

Printscreen/TV Pink

Siniša i Marija Kulić, Foto: Printscreen/TV Pink

Majka i ćerka su se žestoko posvađale, Miljana joj je čak lupila i šamar, a zbog svega onog što se desilo, Siniša Kulić je prokomentarisao ovu situaciju:

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Miljana se opustila, malo je više popila i to je to. Ona je bila veoma nervozna zato što je Darko Lazić otišao, a mislila je da će biti cele večeri tu, zato je i obukla najlepšu haljinu koju ima jer ona zaista njega obožava. Mislim da je ta nervoza uticala da dođe do tako velikog sukoba između Mirka, Lune i nje plus komentari. A Mariji zameram što se mešala tu, ona je trebala da se pomeri i da pusti Miljanu da istera svoje sa njima. I te naočare što joj je Miljana skinula, to je bio bes na kraju. Te naočare koštaju 700 evra, to je Miljana dobila od jednog fana i ona ih je dala Mariji da ih nosi tad, da joj bude lepo. I onda tako, iz besa jer više ne zna šta će, možda se osetila i malo izdano, ona je uzela i bacila ih - iskren je bio Siniša.

Kako je dalje objasnio, njegova ćerka i supruga imaju odličan odnos i razmirice kod kuće su minimalne, ali smatra da će se one, bez obzira na sve, uvek držati jedna uz drugu. Da li će tako i biti ostaje nam da vidimo.

Komentari (2)

Tea

27.09.2018 17:41

Vi ste ,,luda,, familija!!!

goga

27.09.2018 21:14

Da se ne vuku po rijalitima ker ne biimao za sta da ih ujede!