ADVOKAT SE OGLASIO I OTKRIO SVE DETALJE! Mikiju Đuričiću zbog nasilja nad ženama PRETI 5 GODINA ROBIJE?!

Srbija se digla zbog sramnog postupka.

Miki Đuričić
Miki Đuričić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Mikiju Đuričiću preti kazna zbog nasilja nad Suzanom Perović i Nadeždom Biljić u rijalitiju.

ČEKA SE KAZNA! Miki Đuričić priveden zbog nasilja nad ženama!

Ovim povodom oglasio se  advokat Vićentije Darijević, koji je objasnio da postoji osnovana sumnja da su u radnjama ovog lica ispunjena obelažja dva krivična dela Nasilničkog ponašanja iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika Republike Srbije.

 

"Dakle, nasilničko ponašanje izvršeno i prema Suzani, kao i prema Nadeždi. Za ovo krivično delo preduzima se krivično gonjenje po službenoj dužnosti od strane nadležnog osnovnog javnog tužilaštva. Za krivično delo iz člana 344 stav 2 Krivičnog zakonika, propisana je kazna zatvora u rasponu od 6 meseci do 5 godina.

NAKON ŠTO IH JE MIKI OBE PRETUKAO Nadežda nasrnula na Suzanu, GAĐALA je flašom! Perovićka momentalno napustila Belu kuću!

 

Zakonik predviđa i eventualnu mogućnost da se za ovo krivično delo izrekne i blaža krivična sankcija od zatvorske kazne, poput uslovne osude. Da li će neko biti oglašen krivim za krivično delo, koja će eventualno vrsta i težina krivične sankcije biti izrečena, zavisi od odluke samog suda, odnosno od svih onih činjenica i okolnosti koje utiču na utvrđivanje eventualne krivice okrivljenog, kao i vrstu krivične sankcije, što se sve utvrđuje u krivičnom postupku", rekao je Vićentije. Kompletan snimak tuče, kako je Miki pretukao Suzanu i Nadeždu POGLEDAJTE OVDE.

Miki, Nadežda
Foto: Screenshoot Youtube

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sanja
  13/06/2019 - 12:38
  kakav je to zakon, moze i zatvor, a moze ako imas pare za skupe advokate i uslovno.
 • Korisnik: Ris
  13/06/2019 - 12:20
  Žigosan je za ceo život.
 • Korisnik: Dušan
  13/06/2019 - 10:19
  Treba ga kazniti za primer drugima.
 • Korisnik: No
  13/06/2019 - 09:57
  Kako da nece biti ni dana u zatvoru posle ce se sve zataskati i nikom nista jednom ispunite obecanja i strpajte u zatvor nasilnike
 • Korisnik: Šola
  13/06/2019 - 09:52
  Nemoj sine. Država i sud će njega dovoljno da kazne zatvorom. A on je zatvorio sva vrata i ostaće kao nasilnik u svom selu. Prepusti stanovnicima Kupinova neka se tuku sa njim.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi