Luna Đogani
printscreen
Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ali Miki je iskoristio priliku i da izvređa Pinkovu zvezdu.

"Kija je njega napravila. On se nikada ne bi prijavio za pevače. Reći ću informaciju koju ne bi trebalo da kažem. Ona je trebalo da uđe u "Zadrugu", a ne on. Ona je zanimljivija bila od njega, pa je rekla neka uđe on, da se promoviše. Inače, nju su hteli jer je pričljiva, simpatična. On je bildovani konj koji je u "Zadruzi" dizao tegove", rekao je Miki i izneo svoju teoriju o ljubavnom trouglu koji je bio okosnica prethodne sezone rijalitija.

 

Svemu ovome prethodilo je karikiranje Radanovića. Luna je nakon brojnih suza prolivenih zbog Slobe i priznanja da ga i dalje voli, rešila da krene s kontraterapijom - da ismeva i priča sve najgore o bivšem dečku.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

"On ima nabildovane ruke i noge i hoda rašireno", počela je Luna da priča, a zatim i demonstrirala zadrugarima kako to izgleda.

"Šta hoćeš od mene? Šta treba da radim?", pitao ju je on, dok se blogerka zajedno sa cimerima smejala i rekla da je original Sloba.

Luna Đogani

printscreen

Luna Đogani, Foto: printscreen

"Miki ga imitira preslikano. Znate kako je on urlao", rekla je Luna, a Miki je nastavio:

"Znate kad dođu novinari, pa mu postave pitanje, a on ustane i ne zna šta da kaže. Pa samo krene da se dere: "Jeste, ja sam kriv, vi ste svi super", kroz smeh je rekao pčelar, a Luna se nadovezala:

"Ja sam najgori! Ma boli me ku*ac." Onda izađe iz sobe", objašnjavala je Đoganijeva.

 

Komentari (2)

??????

21.11.2018 00:13

Koja su ovo dva bednika ? Sujeta im povredjena jer su oboje dobili pedalu , pcelar od Kije a blogerka od Slobodana.

??????

21.11.2018 02:34

Ovu treba kastrirati. Pljuje bivseg sa Mikijem , imitira ga , a zinula na njega kada je pevao. Samo sto nije na njega naskocila. Sada glumi histeriju. Ova devojka ni o cemu ne misli u zivotu , osim o sexu a ona stvar joj viri iz ociju non stop. Mentalna katastrofa.