Miki i Suzana
printscreen
Miki i Suzana

Screenshoot Youtube

Miki i Suzana, Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić odlučan je u nameri da se on i Suzana Perović ostvare kao roditelji, pa je odlučio da uz pomoć uticajnih prijatelja angažuje surogat majku, i to u Ukrajini, jer je tamo ovaj vid roditeljstva dozvoljen.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Printscreen

Miki Đuričić, Foto: Printscreen

- Kako je on ludo zaljubljen u Suzanu Perović već godinama, a ona nije u mogućnosti da rodi decu, on je osmilio način na koji će ona i on imati zajedničku bebu, koju godinama priželjkuje. Miki se kod prijatelja raspitao kako može da se ostvari kao otac, a da njegova partnerka ne bude ta koja će roditi bebu. Tako je došao na ideju da plati surogat majku koja će njemu i Suzani podariti najveću radost na svetu, a to je beba. Dete koje će ih zauvek spojiti i biti kruna njihove ljubavi. Kako u našoj zemlji još uvek zakonom nije dozvoljen ovakav vid ostvarivanja roditeljstva, Đuričić je putem uticajnih prijatelja našao način kako da ostvari svoj san. On planira da svoj spas pronađe u dalekoj Ukrajini - kaže dobro obavešten izvor.

Suzana Perović i Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Suzana Perović i Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

- Cene surogat majki variraju, ali se prosečno kreću od 30.000 do 45.000 dolara. Miki i Suzana kao naručioci surogat majke biće upisani kao biološki roditelji na potvrdi o rođenju deteta, dok surogat majka nema nikakva zakonska prava prema bebi. Podaci govore da godišnje rodi oko 500 surogat majki u Ukrajini i podari bebe svim onim parovima koji to nisu bili u mogućnosti prirodnim putem da ostvare. Miki je angažovao prijatelje koji će sve to završiti umesto njega, u periodu dok je on u rijalitiju u koji se nedavno vratio, u kome će biti do samog kraja, a to je još mesec dana - kaže izvor za "Rijaliti".

Miki pretpostavlja da će Suzana biti oduševljena jer njih dvoje planiraju zajednički život na nekom od salaša Vojvodine čim se rijaliti program "Zadruga" završi. Do tada će znati da li su njegovi prijatelji uspeli da pronađu surogat mamu u Ukrajini, ali kako su njegove veze jake, on računa da će sve to biti kako treba i da će se već krajem sledeće ostvariti kao roditelj.

PREPORUČUJEMO I:

David Dragojević

printscreen

 

Komentari (1)

LA

11.06.2019 17:46

Ovaj skroz prolupao!