Miki Đuričić ODVALIO Suzani šamarčinu, a onda je štakom tukao Nadeždu! Horor u Zadruzi!
alo.rs
Miki, Nadežda
Foto: Screenshoot Youtube

Miki Đuričić dobio odlepio je tokom svađe sa Suzanom Perović, pa joj je udario šamar i izašao iz rehabilitacije. Pčelar iz Kupinova je nakon toga unezveren šetao po dvorištu, gde je bila njegova bivša devojka Nadežda Biljić, koju je lupio po nogama nekoliko puta i to štakama.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

Printscreen

 

 

"Šta si pričala za Suzanu i za mene? Da vidiš sad kad te štakom lupim po glavudži", rekao je Miki Nadeždi, koja je od bola pala na pod.

 

Suzana Perović

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PREPORUČUJEMO I:

 

"Ne postojimo više mi. Ne mogu više ovde. Hoću da izađem odavde. Nemam više ništa sa njim. Nema nas više. Miki i ja ne. Ne mogu da se smirim. Ovo u životu nisam doživela. Ne znam ni što je udario Nadu, unutra sam bila. Nije mi jasno što nju. Ja sam popila šamar i rekla sam da se vrati. Svi ćete otići da spavate, ja ću da odem, majke mi", pričala je Suzana dok je plakala.

suzana i miki

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (3)

Dragan Niš

12.06.2019 09:46

Još jedna katastrofalna odluka produkcije!! Vratili nasilnika i još jednog osvedočenog psiho lika koji ni jedan rijaliti nije završio a da nekoga nije udario!!I zašto nije reagovalo obezbeđenje i sprečilo da posle šamara Suzani odvede Mikija u zatvor nego su ga pustili da štakama povrediionako krhku Nadeždu.

Zoran 62

12.06.2019 18:11

A sta radi Obezbedjenje. Ceka da padne krv. gleda serije,filmove

KO JE JOŠ KRIV

13.06.2019 08:59

Dobro pogledajte snimak, obezbeđenja nema nogde dok je mlati,kamere svuda,zašto im niko nije javio šta se dešava,zašto su dozvolili da se devojka ovako prebije?