Miki Đuričić
Printscreen
Miki Đuričić

Alo!/Rajko Ristić

Foto: Alo!/Rajko Ristić

Pčelar iz Kupinova i rijaliti zvezda Miki Đuričić, koji je priveden u Rumi zbog agresije prema Suzani Perović i Nadeždi Biljić u rijalitiju Zadruga 2 i ne kaje se zbog počinjenih dela, sklopio je dogovor sa tužilaštvom da u kućnom pritvoru provede godinu dana. Kako Srpski telegraf saznaje, Miki je svom prijatelju rekao da mu je žao što nije više pretukao Suzanu, kad već mora da ispašta za nasilje u vidu kazne nošenja nanogice, kao i da je Nadežda Biljić bila kolateralna šteta njegovog sukoba sa Suzanom.

PROČITAJTE JOŠ:

Suzana Perović

Screenshot Youtube

 

Naime, pčelar iz Kupinova koji je zbog nasilja pred kamerama rijalitija dospeo pred lice pravde, zbog čega je ponovo pokrenuta tema njegovih pređašnjih dela nasilja po rijaliti-formatima, ogorčen je na bivšu devojku i ne žali što je ošamario. On smatra da je ona najveći krivac zbog svega što mu se sada dešava.

Suzana i Miki, svađa

Screenshot Youtube

Foto: Screenshot Youtube

"Miki je besan na Suzanu, ne želi očima da je vidi, ma neće ime da joj čuje. Sve vreme je zove smrduša i proklinje dan kada je bilo šta započeo sa njom. Miki je shvatio da je ona obična spletkara i da ništa drugo i ne zna da radi", rekao je prijatelj blizak Đuričiću.

Đuričić je i dalje toliko ogorčen na Suzanu da je izjavio i da je trebalo više da joj fizički naudi:

"Je*em li joj majku u pi*ku odvratnu, ona nije žena vredna pažnje, ona je obična smrduša. Nije mi žao što sam je ošamario, žao mi je Nadežde jer se tu našla. Ona je dobila batine samo zbog Suzane. Ne kajm se nimalo. Lažljivica Suzana je zaslužila batine. Us*ala mi se u život, sve mi se ovo zbog nje dešava. Izudarao sam onu devojku bezveze, samo je naletela u pogrešno vreme", rekao je Đuričić veoma dobrom prijatelju.

Miki, Nadežda
Foto: Screenshoot Youtube

"Konačno se osvestio, video je kako je Suzana manipulisala, kako ga je navlačila i koristila to što je godinama lud za njom. On čak sumnja da je bilo šta sa njene strane bilo iskreno, pa čak i taj se*s koji se desio. Na pomen Suzaninog imena povileni, a kada je čuo da se kliberi i zabavlja u Zadruzi mrak mu je pao na oči. Jedino se kaje što je isprebijao Nadeždu Biljić. Kaže da se ona našla tu kao kolateralna šteta. Baš mu je žao jer ju je on i ranije sažaljevao zbog cele njene priče i teškog života. Planira da pozove njene da se vidi sa njima i da im se izvini", avodi izvor i dodaje:

"Teško mu pada jer su ga ljudi osudili i što niko ne vidi da je Suzana zlo koje u ljudima izaziva neopisiv gnev i potrebu da joj uradite nešta nažao. Sad kad bi je video ne znam šta bi bilo. Bolje je da mu se ta žena ne pojavljuje pred očima nikada više jer je cela kuća Đuričića ne podnosi. Neće da čuju za Suzanu, a kamoli da ima bilo šta sa njom, završava izvor.

Miki Đuričić, Suzana Perović

Printscreen

Foto: Printscreen

Mikijev otac: Nadežda i Suzana su zaslužile batine!

Mikijev otac, Mirko Đuričić podržava sina nasilnika i kaže da ne vidi ništ loše u tome što je prtukao Suzanu i Nadeždu:

"Ma šta, bre, pravite halabuku kao da se desilo ne znam ni ja šta! Od sitnice ispade cirkus. Svaki dan se dešava nasilje, šta je tu čudno. Pa šta ako je udario dve žene?! I ja bih da sam na njegovom mestu! Da su pametne, ne bi se ovo ni desilo. One su ga provocirale i nervirale. Pukao mu je film jer je već 7 godina po tim rijalitijima. A još je bogalj trenutno. Ma, bez veze su ga privodili, nije ih jako ni udario. Malo ih je potkačio, ništa strašno", kaže Mirko.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đruičić

Screenshoot Youtube