Ana Korać, David Dragojević
Printscreen
Ana Korać, David Dragojević

Printscreen

Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

Ana Korać

Dejan Briza/Alo!

Koraćeva je ustala i ponovila šta je razlog svađe i zašto David izbegava konflikte sa njom.

"Naš najveći problem je što neće sa mnom da se raspravlja. Ja znam da on ne želi jer neće da dobija pitanja. Mi možemo da se svađamo, to je najmanji problem, ali njega ubija kada dođe klip, pitanja, da se ubeđuje. Ja volim da se svađam sa njim, ali on beži. On je mene pitao to, kada je bio poslednji s*ks i koliko je trajao. Ja sam mu rekla. On je promenio totalno facu. Odmah se naljutio. Njega je pogodilo to za sat vremena i što sam imala s*ks sa bivšim dečkom. Stalno mi je prebacivao", krenula je Ana.

"Milion puta ona meni prebaci gluposti, vi ni ne znate. Rekao sam joj da može onda samo sa Miljanom da me upozna. Ja sam tada uhvatio da mogu ja nju da čačkam malo, pa sma namerno. Naljutio sam se, ali sam hteo i da je čačkam", dodao je David.

"Nije hteo da me pogleda uopšte. Nije mi odgovorio na pitanje za poslednji s*ks pre mene. Rekao mi je i nebitno sa kim je imao", nastavila je Koraćeva.

Ana Korać

Printscreen

Foto: Printscreen

"Ne želim da komentarišem Aleksandru, niti slično", rekao je Dragojević.

Onda se ponovo povela priča o tome da li je Ana slagala Davida o tom intimnom odnosu, a Jovana Tomić Matora je to potvrdila.

"Kada sam bila prvi vođa, detaljno je pričala i o tome, i o Karlu i svemu. Ima gde je bila, nije rekla ime, ali gde živi, gde se dogodilo i sve", počela je priču Jovana.

"To sam ja njoj juče prebacio, meni je jedno rekla, a onda je Matora ustala i rekla drugo", ubacio se David.

"Njemu sam rekla da je bilo onako, Matoroj sam rekla da je bilo top", priznala je Ana.

Ana Korać

Printscreen

Foto: Printscreen

"O Karlu se ne radi, ali joj je bio bivši dečko ranije. Koliko se sećam, rekla je da joj je bio jedan od najboljih u životu. Priča je išla detaljno. Ja sam pričala o svom najboljem s*ksu, ona o svom. Rekla je da joj je bio jedan od najboljih u životu", dodala je Matora, a Ana ju je odmah sprečila da kaže ime osobe.

Nakon toga, Jovana je prokomentarisala to što David planira život sa Anom, a ne zna još uvek kakva je.

"On bi skočio u jezero (kada bi krenula da mu priča o tom intimnom odnosu). Ne zna on ko je Ana Korać još uvek. Priča da će on sa Anom tamo, vamo, mora ludila", rekla je Jovana.

PROČITAJTE JOŠ:

Pogledajte šta je Matora još pričala ali obratite pažnju na Davidovu reakciju na kraju: