SKANDAL TRESE ZADRUGU! Matora otkrila ime još jednog Draganinog ljubavnika iz Novog Pazara!

Nije više htela da ćuti!

Dragana Mitar
Dragana Mitar, Foto: Screenshoot Instagram

Nakon žestoke svađe koju je noćas tokom "Igre istine" imala sa Draganom Mitar, Jovana Tomić Matora je izjurila u dvorište, a za njom je pošla i njena devojka Sanja Stanković. Matora nije mogla da se smiri, pa je na sav glas oplela po Dragani, a tom prilikom je otkrila nešto što je zadrugarka pokušavala da sakrije.

 

Naime, nedavno je otkriveno da je osoba koja je Dragani poslala tortu za rođendan njen ljubavnik sa kojim je varala svog muža nakon afere sa Pavlom Jovanovićem. Dragana je odbijala da kaže njegovo ime, a najbliži raskrinkavanju bio je Pavle koji je otkrio da je Draganin sin rekao ime tog čoveka prilikom rođendanske posete Rajskom vrtu.

Matoru je svađa toliko uznemirila da je u afektu izgovorila ime ljubavnika pred Draganom, a zatim je potvrdila Sanji o kome je reč.

Matora, Sanja
Matora, Sanja, Foto: Screenshoot Youtube

- Ona je ta koja je ostavila Pavla samo zato što taj drugi ima više love, to mi je on rekao. Dete joj dođe u rajski vrt i kaže: "Mama, da li je to čika Edin?". Drugari su je vodali po separeima da ga upozna - rekla je Matora.

Njima se kasnije pridružila i Mina Vrbaški pred kojom je Sanja potvrdila se ljubavnik koga su nazivali Torta zove Edin.

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku:

 

Povezane vesti

 • Korisnik: sd
  12/01/2019 - 10:28
  Uloga Matore i Sanje u celoj priči? Šta su one Pavlu i Pavle njima? Pepa Prase i Pekinezer, čuvajte svoju vezu na svoj način, jer pitanje je ko će vas hteti posle svega!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi