Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Ali kako piše "Rijaliti", Markova sestra Maja se žalila svojim prijateljima da je saznala kako je Luna bila sa jednim oženjenim Markovim drugom, zbog čega je navodno rekla da Đoganijeva neće ući u njihov dom.

- Maja je nedavno saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom koji je dugo godina u braku. Nju je to šokiralo jer je s njim porodična prijateljica i žao joj je supruge dotičnog. Toliko se razbesnela da je oplela po Luni i prijateljima ispričala da će nakon rijalitija Đoganijeva samo preko nje mrtve ući u njihovu kuću - tvrdi izvor blizak porodici Miljković i ističe da je Maja sigurna da će blogerka prevariti njenog brata.

 - Maji se Luna bukvalno gadi. Ne može da veruje da njen brat sa njom spava i razmenjuje nežnosti. Rekla je: "Taj ološ nikada neće ući u moju kuću. Je*e se i tajno i javno sa oženjenima! Ona treba da bude daleko od nas i da je naše oči nikada ne vide. " Maja je ubeđena da će Luna prvom prilikom prevariti Marka i u njoj ne vidi pravu osobu za svog brata - uverava izvor i dodaje da Miljkovićeva sestra neće birati sredstva da odvoji brata od Lune.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 - Maja je u stanju da ne priča sa bratom do kraja života ako i posle rijalitija ostane sa Đoganijevom. Čim Marko izađe iz "Zadruge 2" ona će sa njim obaviti ozbiljan razgovor. "Marko ove godine puni 36 godina . Umesto da već imam bratance, ja gledam kako se on smuca sa fuk*ama. Mora što pre da se uozbilji, inače će nas sve strpati u grob", žalila se Maja prijateljima - kaže izvor i ističe da su njegovi prijatelji iznenađeni njegovim izborom devojke.

Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

 - Luna nije Markov tip devojke. On ne podnosi posesivne i detinjaste osobe kao što je ona. Uvek su ga privlačile obrazovane i prizemne devojke. Njih dvoje su dva različita sveta i zaista je neobjašnjivo što je Marko bacio oko na nju. Sa ovim su saglasni svi njegovi prijatelji i nadaju se da je Marko sa Lunom samo zbog rijalitija i da će je ostaviti čim se sve završi. U suprotnom, s njim definitivno nešto nije u redu - zaključio je izvor blizak Miljkoviću.

Marko Miljković, Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

 

Komentari (5)

Seka

12.02.2019 00:30

Ajd zacepi gubicu, nevazna si za ovu pricu!

Slavica

12.02.2019 01:16

Sram te bilo, tvoj brat, kockar, alkoholicar i mentalno ogranicen.

savana

12.02.2019 05:04

zena je upravu pa javno se tovarila po ovim zadrugama...a sta tek radi van

grom

12.02.2019 07:59

pa ona se ovde udara javno a sta tek radi van...pokazala je pravo lice

brebre

12.02.2019 09:07

Možeš misliti, majka Neda podržala Lunu a sestra preti i ne podržava.Ko pa tebe pita bilo šta?Da li je moguće da se u Srbiji u svaku vezu umešaju mame, sestre, kumovi, šogori, komšiluk...Da li je ovo XIX vek?