ĐOGANIJEVA NE SLUTI ŠTA JE REKAO! Marko otvorio dušu, pa priznao da li planira budućnost sa Lunom i šta sve misli o njoj!

Iskreno!

Marko Miljković
Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

Marko Miljković je sinoć u razgovoru sa Ognjenom Amidžićem otvoreno pričao o svojim osećanjima i planovima za vezu sa Lunom Đogani.

 

Luna i Marko su vezi od 14. januara, nakon žurke koju im je priredio Veliki šef, a više o tome pročitajte OVDE.

Kako za sada stvari stoje, Luna i Marko imaju dobru perspektivu, s obzirom na to da su oboje istakli kako ne razmišljaju o budućnosti, već da su prepušteni uživanju u trenucima.

- Luna je devojka puna ljubavi. Kao da me obasipa ljubavlju, a meni to baš treba i odgovara. Mislim da ćemo super funkcionisati - rekao je Marko na početku.

Luna i Marko
Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

- Upoznao sam je dobro i mislim da u budućnosti možemo da funkcionišemo kao skladan par - dodao je.

Na pitanje da li misli da bi tako funkcionisala njihova veza i u realnom svetu, Marko je odgovorio potvrdno.

 

- Generalno smo fino krenuli. I Luna mi prilično odgovara što se svega tiče. Spremna je i da uči, posluša moj savet itd. Prelepo nam je ovako, opustili smo se, ne razmišljamo preterano unapred. Mislim da bi bio isti osećaj i u realnom životu. Mislim da bi i napolju imali sličan odnos, jer ja maksimalno gledam da isključim te elemente rijalitija i gluposti, i da funkcionišemo kao da smo napolju, a ne u rijalitiju. To se baš trudim i ide mi za rukom - zaključio je.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi