Marko Miljković
Screenshoot Youtube
Marko Miljković

Screenshoot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

 

Lepi Mića je pre nekoliko meseci nagovarao Marka da započne ljubavnu romansu sa Lunom, a što je on istog momenta demantovao.

Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Luna Đogani, Foto: Screenshoot Youtube

- On je dečko sa kojim sam ja bio okej. Primetio sam da se menja, počinje da glumi nekog bitnog lika ovde. Onda smo ušli u svađu, ja ga nisam vređao i njemu je proradila sujeta, počeo je da priča priče za koje nema argument. Obostrasno smo se vređali, pa smo ušli u sukob zbog Lune i Tome. On je Tomu nazivao prijateljem, bio mu je rum servis. Rekao sam mu da nije lepo da se tako ponaša prema devojkama, to su ljudi koji nemaju obraz.

 

On je počeo da drži moralne pridike, pa da imaju one prljave gaće,.Tad sam rekao da je on jedna mala pi*kica. I te kako mu je prijala Dragana emotivno i to je bila posebna veza. Sa Majom je bio zbog se*sa. I te kako je koristio Marijanu za svoje svrhe. I te kako je imao Doroteu iz nekih razloga. Što se tiče Lune, od prvog dana ne želim da se svađam sa njom. Jednom smo došli u sukob, pokušao sam da se ne svađamo. Marko i ja smo pričali davno o njoj, a rekao sam mu da on treba da bude sa njom. Za mene je to jedna istinska priča ako mu se dopada. Kad sam ja spomenuo plavog džipa, on neka se zakune ako ja lažem, on je najavljivao datume kada će početi njegovo zabavljanje. Rekao je da je on Marko iz 2019. godine. Ispašće da branim Lunu, ali ona je zaljubljena, možeš da je vozaš kako hoćeš. Kažem da i te kako Marko ima računicu i sabira - rekao je Mića.