Ena Popov
Printscreen
Marko Miljković

Screenshot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

Zorica Marković i Miljana Kulić su optužile Marka Miljkovića da je bio nasilan prema svojoj bivšoj devojci sa kojom je ljubav započeo u rijalitiju, Eni Popov.

PROČITAJTE JOŠ:

Miki Đuričić

printscreen

 

"Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno voleo tu Enu Popov. Iživljava se na devojkama... On Enu nikada neće moći da prežali i nikada neće imati devojku poput nje", ispričala je Miljana.

Marko Miljković

Screenshot Youtube

Marko Miljković, Foto: Screenshot Youtube

"Mislim da je potpuno jasno da niti gledam taj sadržaj niti je to sfera mog interesovanja, ali zaista. Pogled na moju životnu situaciju govori da živim u 2019. godini i bilo bi lepo da svi žive u sadašnjosti", rekla je Ena povodom ove čitave situacije. 

Ena i Marko

Printscreen

Ena i Marko, Foto: Printscreen

"O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan", rekla je Ena.

 

PROČITAJTE JOŠ:

Milijana i Zola

printscreen