Luna i Marko
Screenshoot Youtube
Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

Nakon žurke, strasti kod zadrugara su ekstremno porasle, posebno kod Lune Đogani i Marka Miljkovića.

PROČITAJTE JOŠ:

MARIJA ĆE JE RAŠČERUPATI KAD ČUJE Siniša Kulić otkrio kolike je DUGOVE Miljana ostavila za sobom, a ono što je rekao o Zoli PROMENIĆE SVE!

PAKAO TEK SLEDI! U Zadrugu ulaze DVOJICA bivših momaka Ane Korać! Jedan je OŽENJEN! (FOTO)

MITROVIĆ DOVODI BAŠ NJU Večeras u "Zadrugu" ulazi Kijina dobra drugarica, da li će Luni presesti veče?! (FOTO)

 

Njih dvoje su se prvo se opustili u tuš kabini, potom su otišli u toalet Bele kuće, gde je Miljković pribio Lunu uz zid, ali su brzo prestali sa igricama, jer su shvatili da ih kamere snimaju.

Luna je tokom jučerašnjeg dana izjavila da sa svojim dečkom nije imala odnos dva meseca, a sinoć je rešila da to promeni.

 

Marka su toliko ponele emocije, pa je pribio Đoganijevu uz zid i počeo da je ljubi. Problem je nastao kada su oboje shvatili da ih kamere snimaju, te su odlučili da prestanu.

Ipak, nisu uspeli da se obuzdaju, te su Luna i Marko nastavli da razmenjuju nežnosti ispod tuša, ali ovoga puta je bilo drugačije. Đoganijeva je sve vreme pevušila dok ju je Marko sapunjao.

Luna i Marko

Screenshoot Youtube

Luna i Marko, Foto: Screenshoot Youtube

 

Komentari (1)

Ranko

15.05.2019 09:41

A gde je video, zasto se krije. Isto kao sa Suzanom i Mikijem. Zasto Pink stiti, razvratnicu, kao bit ce pozitivnija i finija u nasim ocima? Malo sutra, ona je sramota Srbije i to je to.