Marija Kulić
Printscreen
Marija Kulić

Printscreen

Marija Kulić, Foto: Printscreen

Marija Kulić, majka jedne od najpoznatijih rijaliti učesnica na ovim prostorima Miljane Kulić, vraća se u nedelju na imanje u Šimanovcima sa jednom misijom, a to je, kako sama kaže, da svoju ćerku urazumi i vrati je na pravi put, jer joj se ne dopada njeno ponašanje otkad je napustila "Zadrugu".

"Sada ću da promenim taktiku. Pričaću joj sve lepo o njemu, možda će to da upali, pošto je ona tvrdoglava i uvek radi suprotno od onog što joj se kaže", rekla je Marija.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona smatra da Miljana ne treba da žuri sa Zolom i da sada nije vreme da razmišlja o braku i drugom detetu.

"Ona treba njega da dobro upozna napolju. Meni on liči na neku lenštinu. I on spava po ceo dan. Ja hoću da ga pitam od čega on živi napolju, ima li neki zanat. Od čega planira da živi napolju? Neće valjda Miljana da ga izdržava. Sačuvaj bože. To neću da dozvolim."

Marija Kulić ističe da jedva čeka uđe u "Zadrugu" i da ćerku iskritikuje zbog seksualnih odnosa sa emotivnim partnerom pred kamerama.

Miljana i Zola

Screenshoot Youtube

Miljana i Zola, Foto: Screenshoot Youtube

"Skrenuću joj pažnju na to obavezno. Na šta ono liči? Stvarno preteruje. Bez obzira što je njoj rijaliti postao pravi život, ipak je to pred kamerama, to gledaju svi. Ni to što je ispod pokrivača nije opravdanja, pokrivač se pomera, vidi se šta rade. Obavezno ću da je iskritikujem povodom intimnih trenutaka sa Zolom. Jedva čekam da uđem tamo zbog toga. Stvarno je preterala", iskrena je Marija.

Marija navodi i šta joj još smeta u Miljaninom ponašanju u rijalitiju otkad ona nije tamo.

"Nije aktivna, to mi se ne sviđa, vidim da spava po ceo dan. Nezainteresovana je za rijaliti, da li je ljuta na produkciju, ne znam, ali mora da shvati da je tamo zbog deteta i da treba da se bori. Ne sme da dozvoli da je kažnjavaju i oduzimaju novac. Nije ona bila takva. Previše se opustila otkad je sa ovim. Treba da gleda dete, a ne njega. Pitanje je da li će nešto od te veze da bude napolju", završava Marija.

 

Komentari (1)

Nenad

11.01.2019 11:12

Kasno majka u Zadrugu stize.