Luna Đogani, Marko Miljković
Printscreen
Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

 

PROČITAJTE JOŠ:

Majka Marka Miljkovića, šokirana je ponašanjem svoje snajke, ali i njihovom celokupnom vezom:

"Iskreno, ja sam se razočarala i utučena sam, nemam snage da izađem ni iz kuće, ni iz dvorišta. Mnogo mi je teško. Teško mi je što je uopšte došlo do toga da se oni smuvaju, što se kaže danas. Od muke i da se nasmejem. Nisam očekivala tolike svađe, nisam ispratila to oko hrane, ali sam gledala Milana i ugasila sam televizor. Vidim samo da ne funkcionišu."

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

"A što se mene lično tiče, ne moraju ni da funkcionišu, jer te njihove svađe ne trebaju nikome. Njihova svađa se ponovi 300 puta. Preterali su, što je mnogo, mnogo je. U situaciji sam da kažem da je Marko mnogo dao sebe da bude sve u redu sa njom. Ljudi ovde govore da takvog Marka ne poznaju, on je tip koji radi svoj posao i to je to. Ovo je stvarno mučenje, ne znam ni kako da nazovem njihov odnos. Eto, bolesno je", rekla je Nedeljka, koja nije želela previše da duži razgovor, ali je otkrila da li bi nešto poručila Luni.

"Kada bi mogla da pričam sa njima, tražila bih da oboje budu tu. Ne bih joj ništa poručila, ne bih ništa konkretno da pričam o njoj. Stvarno me je pogodilo", zaključila je Markova mama.