Maja Marinković
E-Stock
 Foto: E-Stock

PROČITAJTE JOŠ:

"Majka mi nije čestitala. Znate da ja već godinama nemam nikakav kontakt sa svojom majkom. Nisam očekivala ni da mi čestita, ali to ne govori o meni", otvorila je dušu Maja pred milionskim auditorijumom sinoć na TV "Pink", tokom žurke koja je održana povodom kraja "Zadruge 2".

Maja Marinković iza sebe ima tešku životnu priču, a kako je jednom prilikom ispričala u rijalitiju, njenog brata su po rođenju ukrali, dok je sa majkom godinama u lošim odnosima. Odgajio ju je otac, koji joj je najveća podrška.

 Foto: Screenshot Youtube

Maja je ispričala i da za sada nije čula negativne komentare na račun intimnih odnosa koje je sa Markom Miljkovićem imala na samom početku “Zadruge 2”.

"Ovo je fenomenalno, srce mi je puno. Nisam očekivala da ću doći do ovog mesta. Uglavnom mi na ulici prilaze devojke koje mi kažu da sam bila fina, dobra i iskrena. Niko mi nije zamerio odnose sa Markom Miljkovićem. Mislim da mi je obraz čist. Najvažnije mi je šta kaže moj otac", izjavila je Maja.

Foto: Printscreen

Ona i Marko su zaratili nakon kratke romanse koju su imali pred kamerama, a jedna od najupečatljivijih scena bila je ona kada je Maja polila Miljkovića punom šerpom mleka.

"Smatram da me je šerpa dovela do ovog mesta. On može slobodno da nastavi da me komentariše. Dosta puta sam gledala taj klip sa šerpom. To je dosta smešno i interesantno", kazala je ona.

BONUS VIDEO: Subotićka se skamenila kada je čula da je bačena BOMBA u kući gde je boravila njena ćerka! (VIDEO)