Kija, Sloba i Luna
Screenshoot Youtube
Kija, Sloba i Luna

Screenshoot Youtube

Kija, Sloba i Luna, Foto: Screenshoot Youtube

Svakodnevno od početka "Zadruge 2", Luna Đogani konstantno spominje svog bivšeg momka Slobu Radanovića i nikako ne može da ga preboli. Ovog puta u čitavu priču, kada ga je ponovo spomenula, umešao se i Miki Đuričić koji je sinoć ušao u "Zadrugu".

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

"Kad god počneš da patetišeš i pričaš o tom konju, udariću ti šamar, neću biti diskvalifikovan. Ti si retardirana. Skoči u jezero, udavi se", rekao je Miki Luni.

"Šta ću kada sam se zaljubila. Da li si ti nekad bio nesrećno zaljubljen?", odgovorila mu je ona.

"Ne možeš da voliš nekoga ko te uništio. Čovek koji ti je obećavao kule i gradove, tog nema, to nije ni bilo", uveravao je Miki Đoganijevu.

Miki Đuričić

Screenshoot Youtube

Miki Đuričić, Foto: Screenshoot Youtube

"Ja moram to sama da prekrstim. Napolju isto nema, drugi čovek. To je drvo bez emocija. Ja volim Slobu koji je bio ovde", pričala je blogerka.

Kako je razgovoru pristustvovala i Zlata Đurković Miki je objašnjavao, kako je funkcionisao odnos ovog ljubavnog trougla.

"Jesi li normalna? Idi skoči u bazen udavi se. Ružno je smuvati se sa oženjenim čovekom, ne valja ni ona. Tvoj postupak je za osudu, ali sada će nju da linčuju. Sve to što kukaju, muževi im se ku*vaju 100%. Znam muškarce... Za kime ti plačeš, radi šta hoćeš. Čovek te ponizio. On je najveći krivac, a svi su uperili prst u ljubavnicu."

 

"On je prevario divnu ženu. Znaš šta je nesreća ove zemlje, Nadežda koja ima anđeoski glas, ne može da zaradi, on zarađuje milione. Ne može Luna da bude najkrivlja i spaljuje na lomači. Oni su dva džukca, dva svingera, ne zna se ko se više ku*vao u braku od njih dvoje u braku. Ti si svesna da je to ružno, zaljubila si se u oženjenog čoveka. Ona retard dođe "Sve me podseća na Slobu". Budaletino jedna, sad ću da te bacim dole", vikao je Miki na Lunu.

Komentari (2)

NN

07.10.2018 14:10

Ko si ti Miki da delis nekome savete!Bitises u rijalitima celo vreme,bolje da si isao u skolu,kako bi stekao nekakvu naobrazbu.Za tebe je to misaona imenica!

Oxi

07.10.2018 14:21

Propalice se prirodno vezu jedni za druge, uvek u nekome nadju razlog za svoje neuspehe i tudji uspeh ne nikad ne prastaju...