Nadežda Biljić, Luna Đogani
Alo!
Nadežda Biljić, Luna Đogani

Alo!

Foto: Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, internetom je počela da se širi fotografija na kojoj Luna navodno piše da joj nije žao što je Nadežda preživela brutalno nasilje.

"Sinoć me je popljuvala u emisiji, ništa nije slučajno. I nije mi žao uopšte, ja sam uvek bila fer prema njoj a ona mene pljuje, možda je to karma", navodno je Luna napisala.

Luna Đogani

Printscreen

Foto: Printscreen

Pozvali smo Đoganijevu kako bismo razjasnili da li ona zaista stoji iza ovih sramnih reči.

"Naravno da nisam ja napisala. Nikad u životu ne bih podržala nasilje nad bilo kojom ženom. Kada pogledate malo bolje sliku koja kruži internetom, vidi se da je montirano. Nadeždi sam odmah poslala poruku podrške i objasnila šta se dešava da ne bi pomislila da sam zaista ja. Tomin postupak najgore osuđujem", rekla je Luna za Alo!

Majka Nadežde Biljić EKSKLUZIVNO o stravičnom prebijanju: Zvala me je u 6 ujutru, ne može da dođe sebi! UNAKAZIO JE! (FOTO)

AUTOR: G. Todorović / R. Jeremić DATUM I VREME: 15.08.2019. 10:38 - 15.08.2019. 11:08 Sve se odigralo u ranu zoru... Foto: Printscreen Nadežda Biljić krvnički je pretučena od emotivnog partnera Tome Panića i trenutno se nalazi u Urgentnom centru. Sve se dogodilo nakon snoćnog izlaska, u stanu koji je iznajmila i gde su živeli zajedno.

BONUS VIDEO:

Toma Panić zlostavljao TRUDNU Nadeždu?! Pevačicina PRVA izjava nakon brutalnog nasilja ZALEDILA sve!

 

Komentari (2)

beka

15.08.2019 15:59

Navikla da se pere i vadi LAŽ videla reakcije naroda pa svaljuje na Kijine fanove devojka je dno dna definitivno nema dalje

Mica preskakačica muških prepona

15.08.2019 21:25

Lunjara ti si mi sva karmirana