Luna Đogani, Zadruga
Printscreen
Luna Đogani, Zadruga

Printscreen

Luna Đogani, Zadruga, Foto: Printscreen

Radio "Amnezija" dobro je poznat gledaocima koji su pratili prvu sezonu rijalitija "Zadruga", a vratio se i u drugu sezonu. Prva gošća bila je Luna Đogani, otkrila je mnogo ali pred dolazak u studio došlo je do incidenta.

PROČITAJTE JOŠ:

Iza mikrofona našli su se Bora Santana, Bane Čolak i Milan Milošević. Međutim, dok je Luna dolazila preko jezera, došlo je do problema pa je i obezbeđenje reagovalo.

"Izvinite što malo kasnim. Kod mene uvek baksuzno. Probušio se čamac dok sam prelazila jezero da stignem ovde. Hvala bogu, tu je naše obezbeđenje koje nam oko svega pomaže, te mi je i ovog puta priskočilo u pomoć i prevezlo me na drugu stranu", rekla je Luna na samom startu emisije.

Blogerka je potom objasnila kako se oseća u rijalitiju "Zadruga 2".

"Čudno mi je još sve. Nikako da se priviknem, ali je svakoga dana sve lakše. Drago mi je da ulaze stari zadrugari, pogotovo što je sinoć stigao Marko Miljković koji je uneo novu energiju", rekla je a onda dodala koga bi volela da vidi od starih učesnika, i iznenadila sve.

"Kiju, ništa lično. I manje-više Sloba. Možda samo da ga vidim na žurci, lagala bih kada bih rekla da ne bih volela da ga vidim", zaključila je.

Komentari (2)

Boris

03.10.2018 21:07

Nisu morali da zure sa spasavanjem Neka se okupa malo.

nada

03.10.2018 21:12

Rodjena baksuz !