Luna Đogani
Printscreen
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani je dovela vlastiti život u opasnost tokom sinoćnje žurke u "Zadruzi 2".

Naime, novopečena dizajnerka je mešala antidepresive i alkohol što je strogo zabranjeno, a može imati i fatalan ishod.

- I dalje pijem antidepresive prema preporuci psihijatra kod kog sam išla. Moram da nastavim sa terapijom dok sam u rijalitiju i strogo mi je zabranjeno da mešam piće i tablete. Verujem da ovoga puta neću preterivati sa pijančenjem - rekla je pre ulaska u rijaliti Luna.

Ipak, tokom sinoćnje žurke Đoganijeva je mešala čak tri vrste alkoholnih pića, čime je mogla život da dovede u opasnost.

Komentari (7)

Prolaznik

09.09.2018 02:36

Moze ona pricati sta hoce ali ona je,ona stara Luna od pre i ne moze se promeniti.

Marinela

09.09.2018 03:07

Svi su primetili koliko je pijana, a lekove nije ni popila, tako da se ona opredelila da i dalje bude psihotična i labilna. Posle rijalitija - pravo u ludnicu!

JA*

09.09.2018 06:31

@Marinela - Vuk dlaku menja ali ..... tesko da ce se Luna ponasati ista drugacije od vec vidjenog......jer TO je ona !!!!

VeronikaStar

09.09.2018 06:40

Da bi neko video koji problem ima ova persona, ne mora biti psihijatar. Tesko je ostati normalan kada te ambiciozna majka i ljudi oko tebe pricaju bajke da si ti i sve ono sto radis divno, da si talentovana, da si iznad svih, a ti si samo jedno jadno zanemareno dete koje izmedju moci i hteti ima ogroman licni problem. Nazalost ova devojka ce platiti za sve lazi kojim je kljukaju.Po meni ona nije trebala ni slucajno da udje ponovo u Zadrugu. Njeno Zaljubila sam se ne opravdava zlo koje je uradila

Ivy

09.09.2018 07:36

Antidepresivi deluje tek posle par nedelja i nisu opasni. Opasno je mesati anksiolitike tj. lekove za smirenje i alkohol,i to ako se uzme veca kolicina lekova,a ne alkohola. U principu nece joj biti nista,naslov je prenapumpan.

Sale

09.09.2018 13:24

@Ivy - Gotovo da ne postoji grupa lekova u kojoj nema neke aktivne supstance koja stupa u opasne interakcije s alkoholom. Antidepresivi u kombinaciji s alkoholom dovode do pospanosti, vrtoglavice, veće verovatnoće predoziranja. Alkoholizam i depresija povećavaju rizik od interakcija alkohola i antidepresiva. Pojačava se osećaj depresije i bespomoćnosti i češće su suicidne ideje.

Sale

09.09.2018 12:47

Luna lako i brzo ulazi u sukobe jer je asocijalna osoba. Nema prijatelja. Nema Slobe kao zastitnika koji bi je zaustavljao i stitio od sukoba.