Luna Đogani
E-Stock
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani otkrila je da novac od rijaliti nagrade, osim na karijeru, planira da potroši i na silikone. Nije tajna koliko ona želi da uveliča svoje poprsje, ali umesto u salu, iz “Zadruge 2” ipak je prvo ušla u muzički studio.

PROČITAJTE JOŠ:

 

“Nisam imala vremena odmah da ih ugradim, jer sam se bacila na posao, snimala sam pesme, sada radim spot. Već 3. avgusta idem na more, pa po povratku opet snimam spot. Nadam se da ću stići da ih ugradim do Nove godine, nisam odustala od toga. Ako ne računam moju mamu, sviđaju mi se grudi Teodore Džehverović, lepe su i takve bih uradila”, bila je iskrena Luna.

Ovogodišnja pobednica “Zadruge”, s druge strane, srećna je što je u ovoj sezoni pobedila sebe, a ideja o sopstvenom rijalitiju takođe je na neki način raduje.

Teodora Džehverović

Instagram

Teodora Džehverović , Foto: Instagram

“Iskreno što da ne, mnogo je to drugačije u Americi nego kod nas, jer kod nas nema težinu, ali moglo bi da bude zanimljivo. Mada, kada bi se snimala moja porodica samo deset minuta, mi bismo garantovano bili gledaniji od Kardašijanovih”, kroz osmeh ispričala je ona.

Pogledajte BONUS video:

TEŠKA ŽIVOTNA PRIČA ZORICE MARKOVIĆ