"NAJVEĆA OCENA MI JE BILA TROJKA" Luna školu platila 40.000 evra, a tamo gledala filmove i jela kinesku hranu! Evo šta je to pobednica Zadruge 2 završila!

Šokantno priznanje!

Luna Đogani
Foto: Screenshoot Youtube

Pobednica "Zadruge 2" Luna Đogani poslednje dve godine neprestano intrigira javnost budući da se u tom vremenskom periodu njen život odvijao pred kamerama, a često se spekulisalo o njenom obrazovanju i zanimanju.

Luna, koja je u martu napunila 23 godine, u rijaliti je ušla predstavljajući se kao blogerka, budući da je vodila modni blog, ali i da zarađuje od reklamiranja različitih proizvoda i brendova na Instagramu. Kada je reč o obrazovanju, završila je privatnu umetničku srednju školu, gde je bila na dramskom smeru. Jedna godina školovanja je koštala 10.000 evra, te su njeni roditelji iskeširali 40.000 evra za četiri godine. 

SAMO NA OPREMANJE PUKLA 20.000 EVRA Zavrteće vam se u glavi kada čujete koliko je Luna Đogani PLATILA svoj stan!

Luna Đogani, Marko Miljković
Foto: Printscreen

Luna je tokom "Zadruge 2" jednom prilikom otkrila da je njeno školovanje prošlo prilično lagodno, te da je u pomenutoj privatnoj školi maksimalno uživala.

"Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 evra godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odeljenju, do 15 đaka. Najveća ocena mi je bila trojka. Nisam nikad razumela, kako se zove ono, bre... geometrija", ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga deca javnih ličnosti pohađala istu školu.

SVE PRŠTI, LJUBAV NA SVE STRANE! Zavirili smo u LUKSUZAN stan Lune Đogani! Sve na svom mestu, a DETALJ na zidu odaje ISTINU o pobednici Zadruge 2! (FOTO)

Luna Đogani
Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Nakon završene srednje škole upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu, a u trenutku ulaska u prvu sezonu "Zadruge", 2017. godine, bila je na drugoj godini studija.

OKRENULA LEĐA SVIMA! Luna Đogani NAPUSTILA SRBIJU! O ovom potezu će BRUJATI ceo region!

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi