Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Screenshoot Youtube

Foto: Screenshoot Youtube

PROČITAJTE JOŠ:

Luna, koja je u martu napunila 23 godine, u rijaliti je ušla predstavljajući se kao blogerka, budući da je vodila modni blog, ali i da zarađuje od reklamiranja različitih proizvoda i brendova na Instagramu. Kada je reč o obrazovanju, završila je privatnu umetničku srednju školu, gde je bila na dramskom smeru. Jedna godina školovanja je koštala 10.000 evra, te su njeni roditelji iskeširali 40.000 evra za četiri godine. 

Luna Đogani, Marko Miljković

Printscreen

Foto: Printscreen

Luna je tokom "Zadruge 2" jednom prilikom otkrila da je njeno školovanje prošlo prilično lagodno, te da je u pomenutoj privatnoj školi maksimalno uživala.

"Ma šta smo mi radili u toj školi?! Sedeli smo na lejzibegovima i gledali filmove! Sprdali smo se, išli na ekskurzije u Italiju, Španiju, Istanbul i Prag, bilo nam je top! Ali to mnogo košta, 10.000 evra godina! Baš smo uživali. Sve smo imali u školi, kuhinju, kafu... Mi poručimo kinesku hranu i ona nas čeka na odmoru. Bilo nas je malo u odeljenju, do 15 đaka. Najveća ocena mi je bila trojka. Nisam nikad razumela, kako se zove ono, bre... geometrija", ispričala je jednom prilikom u rijalitiju Luna, i dodala da su mnoga deca javnih ličnosti pohađala istu školu.

Luna Đogani

E-Stock/Mirko Rodić

Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Nakon završene srednje škole upisala je Menadžment u turizmu na jednom privatnom fakultetu u Beogradu, a u trenutku ulaska u prvu sezonu "Zadruge", 2017. godine, bila je na drugoj godini studija.

BONUS VIDEO:

NOVA EMISIJA SAMO NA ALO.RS! Ceca se UDAJE?! Evo ko je osvojio njeno srce!