Luna i Novak
Dejan Briza, Marko Metlaš
Luna Đogani

E-Stock/Mirko Rodić

Luna Đogani, Foto: E-Stock/Mirko Rodić

Iako je s Markom Miljkovićem u vezi, koja baš i nije nešto skladna i jaka jer su desetak put raskidali, Đoganijeva mašta o drugim muškarcima, a ovog puta u pitanju je proslavljeni teniser Novak Đoković, koji je u srećnom braku, baš kao što je bio slučaj i sa Slobom Radanovićem.

PROČITAJTE I:

 

"Sanjao sam da se Luna Đogani tajno viđa sa Đokovićem u Ulcinju, ali im je romansu pokvario zemljotres. Ovom mom bolesnom mozgu treba odmor od odmora", glasio je status korisnika koji se na Tviteru predstavlja kao Mr Cockiness.

Ovaj komentar izazvao je širok osmeh na Luninom licu, a brže-bolje je požurila da zahvali i da svoj odgovor.

"Novak je definitivno jedna od najboljih ličnosti u Srbiji i šire. Mislim da bi svaka devojka i žena poželela da bude nasamo s njim na nekoj plaži ili na pustom ostrvu", rekla je ona u "Espreso Tviteru".

Novak Đoković

Marko Metlaš/Alo!

Novak Đoković , Foto: Marko Metlaš/Alo!

Dok je pričala o Novaku, Luna je bila obučena u minijaturni triko iz kojeg je sasvim jasno virila njena bradavica, pa su brojni paparaci imali pune ruke posla.

Čim izbaci prvi singl, Luna odlazi na letovanje, a po povratku kreće s časovima pevanja. Potrudiće se, kaže, da svojoj publici pruži maksimum i neće imati problem da na nastupima peva svu popularnu muziku, pa čak i pesme njene ljute suparnice Kristine Kije Kockar.

Poljubac Kije i Lune

Youtube Printskrin

Foto: Youtube Printskrin

"Zašto ne bih pevala Kijine pesme? Meni se njene pesme sviđaju, a i publika ih voli. Nemam ja taj problem, stvarno. Pevaću sve što bude aktuelno", rekla nam je Đoganijeva i dodala da je ne dotiču priče da njen dečko Marko ima drugu devojku.

"Ma, to su gluposti. On je non-stop sa mnom, vidite i sami. Više se stvarno ne obazirem na takve priče", poručila je ona.

Luna Đogani

E-Stock

Luna Đogani, Foto: E-Stock

POGLEDJATE BONUS VIDEO

Ekskluzivno! Bojana Ristivojević otkrila sve o Zadruzi 3 i prelasku na Pink!