Luna Đogani
E stock
Luna Đogani

E stock

Luna Đogani, Foto: E stock

Lazar Jeremić i Nataša Moskva imali su skladan odnos, a čak su pali i poljupci. Njihova veza je krenula u dobrom smeru, sve dok nije došlo do ljubomore, a to se desilo više puta jer se Jeremić udvara Luni.

PROČITAJTE JOŠ I OVO:

 

Ipak, sada je Nataša krenula da igra igru, pa je dovedena u odnos sa Jocom, bivšim dečkom Mine Vrbaški i Miljane Arsić. To je Lazara izbacilo iz takta, pa je jutros ušao u izolaciju gde boravi Moskva.

"Pominješ Lunu sve vreme, ja za Jocu nisam znao", prebacivao je Lazar Moskvi.

"Spominjem Lunu, ne zbog Lune, nego zato što su novinati ispitivali. Mene novinar nikad nije pitao ni za jednu mušku osobu u kući! Izađi iz sobe crve mali", bila je ljuta Moskva.

"Ako se tebi sviđa Joca ja neću da stajem između i budem treća osoba, ko za Lunu", napomenuo je Jeremić.

Nikola Bogdanović, Lazar Jeremić  i Maja Marinković

O.K./Alo!

Nikola Bogdanović, Lazar Jeremić i Maja Marinković , Foto: O.K./Alo!

"Nisi me znao ceniti, zato briši da te ne vidim. Idi ispoštuj Lunu, ja sam to za Jocu namerno napravila da vidiš kako mi je. Ja za Jocu nisam htela pričati ko ti za Lunu, pa si pojeo g*vno. Glumiš joj tamo nekog drugara da bi se to moglo pumpati", Moskva se baš naljutila.

Komentari (1)

Tika

01.10.2018 10:19

Luna je još na početku Zadruge odbila udvaranje Lazarevo i rekla mu da ne želi nikakvu vezu i a je ne interesuje niko u Zadruzi po pitnju muršakaraca, da ostaje solo do kraja Sem toga, niti je zaljubljena u njega,rekla je da mogu biti samo drugovi u rijalitiju.Nišat više.Podržala je njegovu vezu sa Moskvom.Oni prave igru gde uvlače Lunu da bi bili intrsantnii dobili medijski prostor. To su njihove igra, da bi duže opstali. Luna nema veze ni sa čim.Ne interersuje je , ni jedan muškarac u Zadruzi