Zadruga
Printscreen
Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Sloba Radanović je večeras ušao među zadrugare kako bi zapevao svoju pesmu "Kocka". Odjednom su sve oči bile uprte u Lunu Đogani! 

PROČITAJTE JOŠ:

Sloba Radanović

Printscreen Youtube/Pink

 

U trenutku kada se začuo njegov glas Luna je vešto savila glavu, a nakon nekoliko trenutaka otišla i sela kod Aleksandre Subotić: 

"Ono što sam ja preživela u spoljnom svetu zbog ovog čoveka ne vredi ništa. Hoću da ti kažem da sam izneverovala u kakvom si stanju došla, koliko si j*beno uvek nasmejana, kako si se sredila jer ja ne znam da li bih to mogla da preživim. Samo hoću da znaš jer je kraj da mi je mnogo prijalo što si mi bila drugarica i hvala ti na tome", rekla je Luna Aleksandri.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić ju je pitao kako se oseća u ovom trenutku, ali njene reči bile su veoma šaljive čime je zasmejala sve, a ni ona sama nije skidala osmeh sa lica.

"Nisam baš obratila pažnju, pričala sam sa Aleksandrom, pesma mi je već dosadila. Nisam ponela naočare. Stvarno me nije zanimalo da gledam. Pitajte Marka da li je on zadovoljan numerom, pošto je pevao. Marko i Sloba će postati najbolji drugari. Z*jebali su istu devojku, to im je jedini uspeh u životu", rekla je Luna.

Podsetimo, pevač je tokom svog boravka u Zadruzi 1 bio je u vezi sa Lunom Đogani. On je sa Đoganijevom prevario svoju tadašnju suprugu Kiju Kockar, koja je i odnela pobedu u prvoj sezoni. On od izlaska iz rijalitija vešto izbegava da priča o ovoj temi, ali isto tako nije odbio da uđe na kratko među zadrugare i time prodrma svoju bivšu devojku Lunu Đogani.

Zadruga

Printscreen

Zadruga, Foto: Printscreen

Takođe, Sloba je nešto nakon početka druge sezone Zadruge ušao u rijaliti kako bi svojim glasom uveselio zadrugare, a Luna je tada doživela nervni slom. Međutim, on je jednom prilikom pristao i na to da razgovara sa Lunom Đogani, krijući se iz glasa Drveta mudrosti.

PROČITAJTE JOŠ:

Zadruga 2, zadrugari

Alo