Luna Đogani, Stanija
Printscreen
Luna Đogani, Stanija

Printscreen

Luna Đogani, Stanija, Foto: Printscreen

PROČITAJTE JOŠ:

"Pokušavala bih da izgladim odnos čisto da komuniciramo, ali nikad ne bih mogla da budem sa njim. On je mene mnogo povredio. Pritom to nije isti čovek. Ja sam njega videla i napolju, i živela sam sa njim ovde devet i po meseci, to nije Sloba u kog sam se ja zaljubila, to je drugi čovek. Sad ko je pravi Sloba, ja to ne znam. Da li ovaj što je bio ovde ili ovaj što je napolju jer ovaj što je napolju mi se uopšte ne sviđa. Odvratan mi je. To je osoba koja je puna sebe, misli da je Bogom dana, nema emocije, niko ga ne zanima. I mene i nju je šutnuo kao kerove, a on je tu, njemu je karijera na prvom mestu. Ja se nisam zaljubila u takvog muškarca", rekla je Luna a onda otkrila da su se videli posle izlaska iz Zadruge.

"Ja sam se sa njim videla napoolju i pričali smo oči u oči. Nisam osetila to što sam osećala ranije. U meni je i dalje tu ljubav, ali ljubav za ono što je bilo ovde. Ja kad plačem i patim, ja plačem za onim što je bilo ovde, ne za onim što je napolju jer napolju ne postoji naša ljubav. Ja kad sam napolju, ja vodim svoj život i ne mislim o njemu", rekla je.

On je mene podržao kada sam ja ušla, on je želeo i da se mi vidimo, dao mi je krstić da me čuva. Rekao mi je da će mu biti jako teško kada budem došla ovde i kada me bude gledao. Kada sam ga pitala kako će se osećati ako ja budem sa nekim u rijalitiju, nije hteo da mi odgovori. To pokazuje da još postoje emocije, osetila sam je. Ali onu emociju koju sam osećala ovde i sve to što mi je pričao da ćemo da pokušamo i da rešimo sve kada izađemo napolje, 21. juna je samo nestalo. Ne znam kako. Dan nakon finala nije uradio ništa da me vrati, da mi objasni svoje ponašanje poslednjih dana, ništa nije uradio", govorila je Luna.

"Moje mišljenje je da on voli i jednu i drugu i kada je izašao potpuno se pogubio i nije znao šta će i gde će i onda je prepustio vama dvema i to je to", rekla je Stanijaa onda je pitala da li se pokajala za sve i zašto to nikad nije rekla javno.

"Rekla sam njoj u finalu. Sedele smo same nas dve u finalu kad smo čekale da proglase pobednika. Ja sam počela da plačem i rekla sam joj: "Izvini molim te za sve. Nikada nisam želela da te povredim, nikada nisam želela da ti oduzmem tvoju sreću, nisam takav čovek. Jednostavno sve se tako desilo, ali znaš da nisam ja jedina kriva i znaš da nikom nisam htela loše". Ona me pogledala, spustila glavu i rekla "Znam", rekla mi je "Izvini za sve uvrede", ja sam se njoj izvinila i to je to. Kada smo išle ka studiju ona mi je rekla da joj je drago što smo baš ona i ja na tom mestu. Zamolila sam je ako ikako može da mi oprosti, da mi oprosti. Uhvatile smo se za ruke i izašle tako iz auta. Ispostavilo se da sve što je ona pričala o Slobi bilo je tačno, a ja sam mislila da ona laže", priznala je Luna.

Šta je još Luna otkrila pogledajte u video snimku:

Komentari (4)

Boro

08.10.2018 15:04

Ako su se pomirile i oprostile jedna drugoj, zasto Anabela i njena ekipa pljuju Kiju po portalima i medijima?

m

08.10.2018 18:21

@Boro - Zato sto bi Djogaji bez Kije i Slobe za dva dana pali u zaborav! U isto vreme oni tako losi ,izazivaju u nama revolt pa sve vise i vise volimo KIJU.Ubi ih Kijin FAKTOR X! Anabela i Gagi pod laznim imenima sire mrznju prema Kiji, kao da se ona njima mesala u zivot , a ne oni Kiji zajedno sa svojom nemoralnom Lunjarom!

nada

08.10.2018 15:21

Kasno je za kajanje i za pranje - uvek ces biti druga !!!!!!!!!!!!

Dejan

08.10.2018 20:33

Luna je bila u vezi sa svima koje poznaje. Bilo to musko ili zensko. Nedostatak majcine i oceve ljubavi pokusava da nadoknadi kod drugih osoba.