Luna Đogani
Youtube printscreen
Luna Đogani

Youtube printscreen

Luna Đogani, Foto: Youtube printscreen

Za vreme sastanaka, kada je novi vođa Olja Bajrami delila budžet, došlo je do velike svađe. Pošto nije imenom i prezimenom naglasila kome koliko daje, Luna Đogani ju je opomenula i usput održala kratku lekciju svim novim ukućanima "Zadruge".

- Kao neko ko je bio u prvoj "Zadruzi", mogu da kažem da mi je mnogo smešno kad vas gledam kako se trudite svi da se družimo i da budemo kao jedan čopor. To sam i ja radila kad sam tek ušla, a onda nedelju dana pred kraj nisam imala sa kim kafu da popijem. Muka mi je od svega toga... Drugo, što se budžeta tiče, ja se nikad ne bunim ako ne dobijem najveći budžet, htela sam samo da opomenem vođu da mora da naglasi kome koliko daje, jer je to pravilo od ranije. Ako ne kaže imenom i prezimenom, vraćaju se pare i dele se ponovo - započela je priču Luna i dodala...

- I još bih dodala to da molim ukućane koji se ujutru kupaju po sat vremena, povedu računa o ostalima, jer svi imamo potrebe koje moramo da obavimo čim ustanemo, ja sam jedva izdržala jutros dok sam došla na red - ispričala je Đoganijeva, na šta joj je Brendon dobacio:

- Ti se i onako retko kupaš - napao je Brendon blogerku i momentalno je iznervirao, te mu je samo ironično dobacila:

Luna ponovo plače

Youtube Printskrin

Luna ponovo plače, Foto: Youtube Printskrin

- Jeste Brendone, ja se retko kupam - završila je ona i otišla od stola, a za to vreme nastala je svađa u kuhinji.

Nadežda Biljić isprovocirala je Lepog Miću koji je počeo da lomi posuđe kojeg inače imaju manje nego što im je potrebno. Njemu se pridružila i Nadežda, koja nije htela da popusti u svađi.

- Nemoj meni te fore, Mićo... Evo lomim i ja, i? Šta ćemo sad?!

U svađu se umešala i Zorica Marković koja je napala Biljićevu zašto sve psuje i zašto se zamera bez razloga.

- Što ti nas sve nabijaš na ku*ac? I ti nama ideš na ku*ac, ne možeš da se probudiš u 12 i da se ideš kućom. Ako ti ja idem na ku*ac, onda zaboravi na mene. Ženo, izađi napolje, popij kafu, popij lekiće - rekla je, a pevačica je dodala:

- Svi mi idete na ku*ac, ja vama ne smetam. Samo sam rekla da kuhinja liči na haos. Perem je svaki dan, ne mogu više. Uvek samo ja perem, nek uzme malo i neko drugo - drčno je dodala Nadežda, a Zorica je napustila prostoriju kako ne bi došlo do daljeg konflikta.

Pogledajte kako je to sve izgledalo:

 

Komentari (4)

nada

10.09.2018 17:44

Mica mora biti kaznjen za lomnjavu tanjira i nemoze biti postedjen a za Brendona svaka cast - lepo joj je odgovorio !!!!!!!!!!!!!!!

Strasno

10.09.2018 21:15

@nada - Kakve veze Luna ima sa lomljavom. To Mica i Nadežda. A Brendon luXpa gluposti koje je čuo od Kije i njenih fanova a to nije istina sram ih bilo.

slavica

10.09.2018 19:50

Lunjara dno dna. Umesto da se sa mamom zavuce u misju rupu i cuti ona usla u Zadrugu.

Marijana

10.09.2018 20:22

Ovi umesto kod psihijatra, ušli u Zadrugu, tamo da se leče, iživljavaju i drame... Posebno je, upadljivo nebitna Nadežda Biljić, rešena da sebi stvori imidž zanjimljivosti, a prava je karikatura Olive! A što se tiče neoprane djogajke, nju ne može oprati ništa, makar svaki dan potencirala kupanje. Pa vidimo svi, koliko je musava...